Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sefa Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anadolu topçusu . Trabzonspor sevıyesınde degıl
    He diyeceksın bundan once yıldızlarla mı oynuyordun ? Hayır yine anadolu topcularıyla oynuodum . hatta cogu superlıg takımlarında kadroya bıle gıremıyor şu an .
    61

Yorum

• Sefa Yılmaz

İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anadolu topçusu . Trabzonspor sevıyesınde degıl
      He diyeceksın bundan once yıldızlarla mı oynuyordun ? Hayır yine anadolu topcularıyla oynuodum . hatta cogu superlıg takımlarında kadroya bıle gıremıyor şu an .

Erdal Bakkal'ın efsanevi repliği der, saygılarımı yollarım ...
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anadolu topçusu . Trabzonspor sevıyesınde degıl
        Hayirdir.....Trabzon avrupa yakasindami benim haberim yok renkdas ? Bu nasil mantik?
        Bu tür sözleri 3 kizkardesleri destekleyenlerden alisigiz ama bize yakismaz...

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gayet normal, top kaleciye carpio girse tamam, ama top yön degistiriyor yani kaleciye yazmalari gayet normal.

Hakem ise kurala göre yok sayiliyor, yani hakemden önce kim degdiyse ona göre yapiliyor, örnegin top hakeme carpip disari cikti bu macta, taci bize verdi cünkü ondan önceki pasi rakip atmisti.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          Peki; şut çektim ama çok kötü vurdum. Top taca doğru giderken o da ne, bir arkadaşımın totosuna çarptı ve yön değiştirip gol oldu.

Kime yazılacak?
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Sefa Yılmaz

İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peki; şut çektim ama çok kötü vurdum. Top taca doğru giderken o da ne, bir arkadaşımın totosuna çarptı ve yön değiştirip gol oldu.

Kime yazılacak?

Carpan kisiye

"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• [QUOTE=Yasin Altuntas;1919881769]Carpan kisiye

Haydaaa!

Peki diyelim taç kullanıyorum. Gerildim gerildim ceza sahasına uzuuuun bi taç attım, top kimseye değmeden, ıslak zeminin azizliğine uğrayarak, kalecinin de hatasıyla gol oldu.

O kime yazılacak? Ayaktopu oyununda elle gol atarak tarihe mi geçeceğim?
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Sefa Yılmaz

[QUOTE=onuR AKYÜZ;1919881819]
                İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Carpan kisiye

Haydaaa!

Peki diyelim taç kullanıyorum. Gerildim gerildim ceza sahasına uzuuuun bi taç attım, top kimseye değmeden, ıslak zeminin azizliğine uğrayarak, kalecinin de hatasıyla gol oldu.

O kime yazılacak? Ayaktopu oyununda elle gol atarak tarihe mi geçeceğim?

O baska bu baska renkdas, tac atisinin kendine özgün kurallari var. Bir tactan direk gol asla olmaz, eger top kimseye degmeden kaleye girerse ya kale vurusu ya da köse vurusu olur (taci kimin attigina ve hangi kale olduguna bagli)

"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• lSag sol farketmiyo orta nerden acilirsa acilsin sefa ceza sahasi icinde hep , orda kalabaligi sagladigimiz surece kazaniriz

Yorum

• Gol harbi senin değilmiş canın sağ olsun

Yorum

• Öyle aman aman bir yeteneği ön plana çıkmış değil.

Yeteneksiz de değil asla.

Ama en önemlisi altyapısı, oyun zekası...

Ekici'ye yaptığı asist ders niteliğinde.

Çok abartılan, şişirilen, büyük yetenek denenlerde olmayan "zeka" işte...

Çok daha fazla katkı verecek.

Üstelik de kendisi "Trabzonlu" hayret korunmuyor.

Diyorum iyi futbolcuya garezi var Trabzon'un.
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Son tercihlerinde sıkıntı var, oyunun içine giremedi bu maç ama mücadelesine diyecek yok.

Yorum

• Cardozo ile uyumu iyi. Harikaydı bugün. 2 asist. 11'in bankosu olmalı. Daha da iyi olacaktır.
                          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• 3 asist içinde teşekkürler.

Gol haftaya inşallah. Nasip değilmiş bu haftalık.

Yorum

• Bizim takımın Mülleri olur mu
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İyi uşak, has uşak, daha da iyi olacak inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim