Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saydığınız futbolculardan yine para kazanabiliriz. Ama Constant'a Arapların bile para verip alacağını düşünmüyorum.
    Sizi anliyorum, sadece dustugumuz durumun cok vahim oldugunu ifade etmek istedim.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gitsin iyi olur da,devre arası okuturduk her türlü şimdi iyi tazminatını alır..
      Sözleşme alacaklarına karşılık feshedildiği için tazminat almaz diye biliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Alacaklarına karşılık karşılıklı feshedildiyse iyi, tek taraflıysa ayvayı yedik. Takımdaki faydasızların başında geliyordu zaten.

Yorum

• bugünü bayram ilan edinnnnn
          ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Alacaklarına karşılık fesh edildi,kesin bilgi.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alacaklarına karşılık fesh edildi,kesin bilgi.
              Desene bugün bayram.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sizi anliyorum, sadece dustugumuz durumun cok vahim oldugunu ifade etmek istedim.
                O konuda düşüncelerimiz aynı. Ne yazık ki durum vahim.

Yorum

• Adam Soner'den karakterli çıktı
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Normal şartlarda Constant ın fesih durumuna sevinebilirdim(dik).Ama şu durum gösteriyorki klüpteki birçok oyuncuyu elimizden çıkartacaz.Klüpteki para edecek oyuncuları satıp gidecekler

Yorum

• Kulübü iyice dingonun ahırına çevirdiler bir de utanmadan aday olmayı düşünüyor ya sabır
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Ula niye gitti bu adam
                        Kavga mı etti yoksa
                        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                        Beşirli/TRABZON

Yorum

• Yine de FIFA ya gitme hakkı vardır muhtemelen. Bu sözleşme fesihleri önümüzdeki yıl alacağımız avrupa dan menin habercisi.. ha bazı dostlara göre avrupa da olmamamız iyi olacak çünkü bu sayede lige konsanstre olacağız.. ne diyim..
                          20+10+20+11 = 61
                          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Araplara en az aldigimiza satardik. En azından maaşını kurtardık.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu adam kötü ya da disiplinsiz olduğu için değil alacakları ödenmediği gerekcesiyle fesh edildi. Bu ne demek biliyor musunuz!? Daha böyle gidecek çok futbolcu var demek.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu adam kötü ya da disiplinsiz olduğu için değil alacakları ödenmediği gerekcesiyle fesh edildi. Bu ne demek biliyor musunuz!? Daha böyle gidecek çok futbolcu var demek.
                                Ben sırada Cardozo nun olduğunu düşünüyorum.Karşılıklı fesh ederler arada da Galatasaray a gider.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim