İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sözleşme alacaklarına karşılık feshedildiği için tazminat almaz diye biliyorum.İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitsin iyi olur da,devre arası okuturduk her türlü şimdi iyi tazminatını alır..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Desene bugün bayram.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlacaklarına karşılık fesh edildi,kesin bilgi.
Yorum
-
O konuda düşüncelerimiz aynı. Ne yazık ki durum vahim.İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizi anliyorum, sadece dustugumuz durumun cok vahim oldugunu ifade etmek istedim.
Yorum
-
Yorum
-
Yine de FIFA ya gitme hakkı vardır muhtemelen. Bu sözleşme fesihleri önümüzdeki yıl alacağımız avrupa dan menin habercisi.. ha bazı dostlara göre avrupa da olmamamız iyi olacak çünkü bu sayede lige konsanstre olacağız.. ne diyim..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Ben sırada Cardozo nun olduğunu düşünüyorum.Karşılıklı fesh ederler arada da Galatasaray a gider.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam kötü ya da disiplinsiz olduğu için değil alacakları ödenmediği gerekcesiyle fesh edildi. Bu ne demek biliyor musunuz!? Daha böyle gidecek çok futbolcu var demek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum