Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şov peşinde olmasa katkı sağlar ama...

Milanlı taraftarları anlıyorum.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sol bek değil de sol açıkta daha faydalı olur, defansta ne yapacağı belli olmayan bomba çünkü.

Yorum

• Begendim ana gevsekligo olmazsa iyi olacak,cok vurdumduymaz,adam sivrisinek gibi,bi sokuyor bi kaciyor,,
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Saçmalasın diye 2.5 milyon veriyoruz.

Bomboş biri.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Kendine oynadı tüm maç boyunca. Yattara ile konuşmuş olabilir. Bir iki çalım at taraftar mest olur demiştir.

Yorum

• Ne gam ne keder 2,5 milyon euro bana yeter
              Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Topu rakip sahada oynayacaksa tamam. Şu da bir gerçek aldığı parayı kesinlikle haketmiyor.

Yorum

• Kalite var katkisi tartisilir 10 kisi kaldiktan sonra serbest oynamaliydi bu adam gorev adami degil alanzinho ikinci yari arandi calim atan adamimiz kalmadi herkes ice katediyor direk sifira dogru gidecek cesaret sadece yusufta var

Yorum

• Dünya yansa umrunda değil.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Çok gevşek. Sol bek oynarsa bunun yuzunden çok gol yeriz. Yetenekli hem de çok ama bir o kadar vurdumduymaz.
                      TRABZON SPOR

Yorum

• Bu adamı hücuma yönelik, 10 numara mevkiinde oynatmak gerek. Kazanabilirsek bence onda o yetenek fazlasıyla var, adam her haliyle ben sol bek oynamak istemiyorum diyor.

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu adamı hücuma yönelik, 10 numara mevkiinde oynatmak gerek. Kazanabilirsek bence onda o yetenek fazlasıyla var, adam her haliyle ben sol bek oynamak istemiyorum diyor.
                          sadece sol bek degil bizim yari sahanin hic bir yerinde oynamamali..topu ayagindan hizli cikarmayan,pas vermekten cok gerekli gereksiz risk alip calim atmaya calisan adami kalemize ne kadar uzak tutarsak o kadar iyi..

Yorum

• Bu adam orta saha arkadas. Hem de cok iyi bir orta saha. Sol bek falan yaratma fantazisini gecelim. En son Milan'da deneyip harcamislardi.
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adam orta saha arkadas. Hem de cok iyi bir orta saha. Sol bek falan yaratma fantazisini gecelim. En son Milan'da deneyip harcamislardi.

Solbek yoklugundan oynatiliyor fakat ozer cikarken onun mevkisine kaydirilmaliydi

Yorum

• O oynarken ondan çok ben yoruluyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim