Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cavanda'dan bıkıp sana gelen adamdan aldığın beşlikle bu kanatlar size göre değik dedi resmen. Erkanla bir türlü uyum sağlayamadılar...
    "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Top ayağındayken neticesini rakibe döndümü beni bi korku alıyor ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Cavanda gibi hem mücadelesi hem de soğukkanlılığıyla, önündeki kanat oyuncusuna azap verdi, sinirlerini yıprattı.

"Trabzon'u seviyorum, gitmek istemiyorum" gibi laflar ederken samimiyetinden şüphe ediyordum açıkçası ama rüştünü ispatladı sayılır.

Top ayağındayken yaptıklarına gelirsek de gülü seven dikenine katlanır diyeceğiz. Bu adamın tarzı bu.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Q7'yi Cavanda bıraktı Constant aldı eline. Adamın sinirleri bozuldu.

Çok gergindi nihayetinde de kırmızıyı yedi.

Bu adam kaliteli topçu ve çok beğeniyorum ama beğenmeyenlere de bi şey diyemiyorum yani her an bi absürd bi şey yapacakmış gibi durmuyor da değil.

Ama herifte kadife gibi bilek var be.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• iyi oynadi

Yorum

• Ayağından gereksiz top tutuyorsun be aslanım bir gün başımızı yakıcaksın ama du bakalım..
              İnsan ol evlat!

Yorum

• Laubali isleri yine var kötü demek ayip olur..Samimiyetle oynasin başımın üstünde yeri var..Form tuttukca havalar serinledikce gidip gelmesi artacaktir..Biz yaniliriz hem sol bek olmayacagini düşündüğümüz hem de yatis soylemlerinde bulundugumuz için. .

Yorum

• Çok top kaptırdı.Ciddiyetsiz ve fazla özgüven sorunu var.Topu çok bekletmemesi lazım.Defansif yönden iyi olması gelecek adına olumlu.
                  Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                  Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                  Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Ne Q17 ne G7 çalım atamadılar adama
                    Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Gecen sene kadro disi kalmasi aklini basina getirmis. Bana gore gecen sene bizim ligi katar ligi vs gibi goruyordu. Sonradan oyle olmadigini anladi. Bir de diger aldigimiz kara cocuklarin da etkisi oldugunu dusunuyorum. Solbekte yeterli olacagini gosterdi dun. Sonucta gorup gorecegi en iyi 2 kanat adamina karsi gayet iyi oynadi.

Yorum

• Elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Yorum

• Atak oynayacak takımda sıkıntı çekmez ama yaslanarak oynarsak sol bekte sorun yaşayabilir demiştim. Bu açıdan yanıltmaya devam ediyor. Özellikle defansif performansı harika. Evet risk alıyor ama paniklemeden ayağa isabetli çıkışları sayesinde çok kolay atağa kalkıyoruz.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Defansif anlamda gayet iyi. Ama çok rahat bazen saçmalıyor.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Aşırı özgüveni beni de tedirgin ediyor ama en azından topu hep oyunda tutmak istiyor. Toplara dan dun vurup dışarı atmıyor. Bu bir taraftan risk olsa da sürekli topları dışarı atarak başta defans olmak üzere takımın panik yapmasını ve rakibin baskı kurmasını engelliyor. Büyük maçlar dışında sırıtmaz diye düşünüyordum ama büyük maçların hepsinde de iyi oynadı. Takımın tüm taşları oturduğunda Constant da üzerine düşeni yapacaktır. Zaten Şota da kendisinden memnun ki, Beşiktaş maçı sonrası solbek almayı kesinlikle düşünmüyorum dedi. Maç içerisinde top ayağına geldiğinde ufak endişelerim olsa da ben de kendisinden memnunum.
                              En son T-Zone tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 10:28.

Yorum

• Savunmaya dönüşlerde bazen çok ağır kalıyor şu yeteneğini sahay tam kapasiteyle yansıtabilirse büyük işler yapacak...
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim