Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beklediğim kadar iyi değildi açıkçası.. Çok etkili ve klas 2-3 pas attı ama keşke orta sahada biraz daha fazla top tutabilseydi..
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Constant'ı beğenmeyenler çoğunlukta sanırım.

Sıkıntı bende galiba. Ben yine beğendim bu adamı.
      Twitter Adresim

Yorum

• gecenin takım adına en bekleneni veremeyeniydi. en kötüsü değildi, yatabare daha kötüydü ama çok da bir şey beklemiyordum şahsen ondan.
        fakat kevin biraz daha oyunun içinde olabilseydi keşke.
        gerçi fatih-medjani-salih'le ne yapar bir yaratıcı orta saha oyuncusu o da ayrı.
        ben bu dörtlü ile eşli batak bile oynamam hiçbirinden paslaşacak partner olmaz.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Constant'ı beğenmeyenler çoğunlukta sanırım.

Sıkıntı bende galiba. Ben yine beğendim bu adamı.
          İstenilen düzeyde değildi evet ama aykutlarla colmanlarla orta saha oynamış bizler Constant'ın vasat performansı bile onlardan daha iyi olduğunu eklememiz gerek.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Bu hali kesinlikle yetmez, çok daha fazlasını yapmalı. Sorumluluk almalı. Çok rahat takılıyor. Ortasaha zaten vasıfsız, Constant'ın 8/10'dan aşağı düşmemesi lazım.

Yorum

• Kevin Constant

Paslarıyla kalitesini belli ediyor ama sanki gücü yok gibi.

Yorum

• rostov maçını izlemedim ama yapılan yorumlar yattara jaja karışımı bi futbolcudan bahsediliyordu.
                ben öyle bir ışık göremedim izlediğim maçlarda. vasat bi görüntü verdi
                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• bu maçta iyi değildi, o araya attığı isabetli pasları göremedik, evet denemeye çalıştı ama bilmiyorum ya zeminden ya da takımın yeni

olmasından toplar yerini bulmadı, sanki kimlik sorunu yaşıyor gibi, yani nerde oynayacağını tam çözememiş, bi ortaya geliyor, bi defansın

sağına veya soluna sonra bir bakıyorsun forvet arkasında beliriyor, ama ağır grip geçirmiş, dolaysıyla güçsüz gibiydi bugün.
                  County of Essex

Yorum

• ilave etmeyi unuttum bence Özer geldiğinde bu adam çok daha faydalı olacak %100 eminim.
                    County of Essex

Yorum

• Ronaldo, Bale falan hiç pas hatası yapmıyorlar, hiç geriye oynamıyorlar, hep mükemmel işler yapıyorlar sanki! Maçın tekrarını izliyorum şimdi adam ilk yarı Waris'e müthiş bi pas verdi gol olmadı, ikinci yarı iki kişiyi geçti yine müthiş be pozisyon başlattı az daha gol oluyordu. Yini ikinci sefaya attığı top gol pozisyonu oldu. Bunlar gol olsa constant macın adamı idi. Ne istiyoruz anlamıyorum. Daha kadro yeni oyuncular yeni, birbirlerine alışınca çok daha iyi olacak

Yorum

• Yeni transferlerden takıma en hızlı uyum sağlayan kevin constantır. Bence çok kaliteli bir oyuncu

Yorum

• Ayrıca bence takımın en iyisiydi

Yorum

• düşme be abi şu oyundan.
                            70 dk oynasa kazanamayacağımız maç yok.

Yorum

• Fark yaratacak adam idi sahada ama olmadı. Sağlık olsun.
                              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                              Бургундия синий
                              61

Yorum

• Araya 2-3 top attı, gol pozisyonu oldu.

Beyin = Constant
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim