Beklediğim kadar iyi değildi açıkçası.. Çok etkili ve klas 2-3 pas attı ama keşke orta sahada biraz daha fazla top tutabilseydi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
gecenin takım adına en bekleneni veremeyeniydi. en kötüsü değildi, yatabare daha kötüydü ama çok da bir şey beklemiyordum şahsen ondan.
fakat kevin biraz daha oyunun içinde olabilseydi keşke.
gerçi fatih-medjani-salih'le ne yapar bir yaratıcı orta saha oyuncusu o da ayrı.
ben bu dörtlü ile eşli batak bile oynamam
hiçbirinden paslaşacak partner olmaz.
Yorum
-
İstenilen düzeyde değildi evet ama aykutlarla colmanlarla orta saha oynamış bizler Constant'ın vasat performansı bile onlardan daha iyi olduğunu eklememiz gerek.İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleConstant'ı beğenmeyenler çoğunlukta sanırım.
Sıkıntı bende galiba. Ben yine beğendim bu adamı.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
bu maçta iyi değildi, o araya attığı isabetli pasları göremedik, evet denemeye çalıştı ama bilmiyorum ya zeminden ya da takımın yeni
olmasından toplar yerini bulmadı, sanki kimlik sorunu yaşıyor gibi, yani nerde oynayacağını tam çözememiş, bi ortaya geliyor, bi defansın
sağına veya soluna sonra bir bakıyorsun forvet arkasında beliriyor, ama ağır grip geçirmiş, dolaysıyla güçsüz gibiydi bugün.County of Essex
Yorum
-
Ronaldo, Bale falan hiç pas hatası yapmıyorlar, hiç geriye oynamıyorlar, hep mükemmel işler yapıyorlar sanki! Maçın tekrarını izliyorum şimdi adam ilk yarı Waris'e müthiş bi pas verdi gol olmadı, ikinci yarı iki kişiyi geçti yine müthiş be pozisyon başlattı az daha gol oluyordu. Yini ikinci sefaya attığı top gol pozisyonu oldu. Bunlar gol olsa constant macın adamı idi. Ne istiyoruz anlamıyorum. Daha kadro yeni oyuncular yeni, birbirlerine alışınca çok daha iyi olacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum