Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halısaha maçına adam tamamlamak için çağrılan adam küskünlüğünde top oynamak bu kaliteye yakışmıyor panpa.

Yorum

• Ynt: Kevin Constant

Ne kadar da umutluyduk senden.
      Etrafı her maç kasıp kavurursun sanıyorduk.
      Şimdi gitmen dileniyor.

Yorum

• Milan taraftari bosuna kanser olmamis
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• yazdığım yorum silinmiş nasıl olduysa. fildisşi maçında gayet iyiydi. ilk golden önceki ortayı yapan adama açığa gönderdi topu. güzerl hareketleri vardı 90 dakka oynadı

Yorum

• Ya kaliteli topçu bu beyler. Bir problemi olmalı ki fayda alamıyoruz. Ayağına hakim, kontrollü sağlam oynayan birisi. Ancak gel gör ki bizim taraftar kontrollü oyuncuları sevmez. Efenim niye ileri atmıyormuşta, geri atıyormuş. Ayakta top yapmayı bilmeyen, 2 pasta gol isteyen taraftara bu futbolcu bol gelir.

Son haftalardaki kötü performansını kişisel problemi olmasına bağlıyorum ki normalde çok iyi oyuncu.
            MCMLXVII

Yorum

• Kevin Constant

Panenka mı Attı o 😳
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya kaliteli topçu bu beyler. Bir problemi olmalı ki fayda alamıyoruz. Ayağına hakim, kontrollü sağlam oynayan birisi. Ancak gel gör ki bizim taraftar kontrollü oyuncuları sevmez. Efenim niye ileri atmıyormuşta, geri atıyormuş. Ayakta top yapmayı bilmeyen, 2 pasta gol isteyen taraftara bu futbolcu bol gelir.

Son haftalardaki kötü performansını kişisel problemi olmasına bağlıyorum ki normalde çok iyi oyuncu.
                Normalde nasıl oyuncudur bilemem de bizde berbat oynuyor. Kontrollü ve sağlam oynuyor diyorsunuz da bu adam sahada en çok top kaybı yapan adam. Yaptığı top kayıpları şaka gibi. Bir de uzun top denemeleri yok mu bizim oyunculardan yetişeni görmedim bu toplara. Gerçi bu kadar kötü oynamasının umurunda olduğunu da zannetmiyorum, kulübü küçük görüyor. Fazla maaş verdik diye Arap kulübü filan sandı burayı galiba. İşte böyle oyunculara yıldız muamelesi yapıyoruz olan yine bize oluyor, sinir hastası ediyor insanı. İnşallah kendisine çeki düzen verip istekli olduğunu gösterir 2. yarıda, yoksa birçok insanın nefretini kazanmaya devam edecek, kahvelerde bile adama dümdüz gidiliyorsa stattaki taraftar daha ne kadar sabreder bilemiyorum. Gerçi ıslıklansa da bu adam bi tarafına takmaz ya...

Yorum

• gol atmıs constant. ya yatabere yada consant erken donecek. ama nasıl yapacaklar bilmiyorum. kırmızı sarı kart sayısı felan mı devreye girecek acaba
                  mejdani li cezayir cok iyi. kupayı bile alabilirler.
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• Gine Milli Takımı'nın formasıyla attığı şık penaltı ile bir anda İtalya'da adından en fazla bahsedilen futbolcu haline gelen Kevin Constant'ın, Serie A'ya geri dönmesi konuşuluyordu. Fakat Constant bu iddialara ilginç bir cevap verdi. Milan'da forma giyerken ırkçı saldırılara maruz kaldığı için İtalya'dan ayrıldığını bir kez daha tekrarlayan Constant, "Kızlarıma bir kaşık yemeği heryerde yediririm ama bunun için bir daha dinime ve rengime hakaret edilmesine ihtiyacım yok" diye konuştu.
                    Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                    Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                    N.F.Kısakürek

Yorum

• bizim takımı kaale almıyor, resmen yürüyor sahada, bu yüzden arap ülkelerinden birine gitse çok hoş olacak.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Sene başındaki gibi oynasa yeter.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu adam 10 numara mevkinde iyi oynar geri de çok tehlikeli.
                          Çalım atmayı çok seviyor eyvallah yapıyorsun da kaptırdığın da çok.
                          Bu adama güvenip önlibero da oynatmak intihar.

Yorum

• takımın en kapasiteli adamlarında Gs maçındaki oyunu gibi oynarsa çok şey beklenir önlibero olacak adam değil. Mehmet ekici ile ortada oynamalı ve arkalarında süpürücü bir önlibero olursa performansı artacaktır.

Yorum

• Colman 2, sene sonu gönderilmesi gerekenlerin başında bir gs maçında top oynadı o maç zaten efsane diğer maçlar vurdum duymaz kel ayvaz.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Tekrara düşmesin diye Afrikalı topçuların (Özellikle Gine, Mali vb. ülkeler) iş ahlakıyla ilgili yazdıklarımı yinelemiyorum. Bulunuz okuyunuz.

Yetenekliyse ve faydalı olacağına inanılıyorsa, biraz ruhunu okşamak lazım.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim