Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence bozuk zemin en çok bu adamı etkiliyor,
    top sürmüyor ayağına gelen topu hemen pasa çeviriyor,
    takımın oyun kurucusu kevin izlemeye devam

Yorum

• Biraz daha zaman geçsin performansını asıl o zaman göreceğiz.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Colman ilk geldiginde 60 70 metre pas atar rakibi dagitirdi. Onun gibi uzun mesafe cok iyi paslar cikariyo ayaginin icini disini her yerini kullaniyo
        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• dün taraftarımız bi kaç pozisyonda adamı acele ettirdi çok begendim ama
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• valla bence mac bıttıkden sonra bır 90 dakıka daha devam edebılecek onurla beraber tek oyuncumuzdu gıbı bır hıs verdı bana
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• bunun birseysi var, rahat veya huzurlu degil. sakatmi acaba
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Gine'nin lazlarından..İş yapacak yapacak inşallah

(UEFA)

Yorum

• Çok kaliteli bir oyuncu ,Cardozo'dan bile daha iyi bir transfer bana göre ....
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Biraz sabır , biraz sabır.

Bu adam ligin en iyi yabancısı .
                    Taktik açıdan hazır olmasına az daha zaman var.

Yorum

• Beğenilmemesine ben de çok şaşırdım. Orta sahadan kapılan toplarla hızlı hücuma çıkıyoruz, oyun taktiğimiz bu. Bu topların da neredeyse tümü bu adamın ayaklarına bakıyor. 5 tane pozisyonumuz var, emin olmak için tekrar izledim. Bunların bir tanesi zaten duran top. Diğerlerinin 2 tanesinde bu adamın attığı isabetli uzun toplarla pozisyon yaratılmış (İlk yarıda Waris'e ve ikinci yarıda Sefa'ya attığı uzun paslar).

Ligtv'deki özete Waris'in ikinci yarıda Gökhan'la Bekir'i yatırıp kaldırdığı pozisyonu koymamışlar, orada pası kim atmış hatırlayamıyorum.

Orta sahada top bizdeyken oyun kuramıyoruz evet ama Constant zaten bu özellikte bir oyuncu değil. Bunu biri yapacaksa bu Ekici/Özer/Soner'dir. Bu maçta olması gereken şekilde oynadık ve Constant da bu görevi yeterli seviyede yaptı.

Tek eksiği kondisyon, 60'tan sonra defansif ve ofansif anlamda oyundan düştü.
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• bam başka bir hayalim vardı maçtan önce .... ama maçda hayal kırıklığına uğradım açıkcası ... sende dün akşam pas atıp çok bekledin ....
                        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Milli maç ve sakatlık haberleri vardı belki o yüzden düşmüş olabilir.Ancak Fernandes etkisi yaratacağına kesin gözüyle bakıyorum çok yetenekli.

Sergen Yalçının çok talihsiz yorumu vardı solbek ortasahada oynatılırmı diye bu adamı sol bek sanıyor herkes adamın asıl yeri ortasaha ancak çoğu yorumcu araştırmadan saçma sapan yorumlarda bulunuyor.Birkaç yorumcu hariç çoğu düşünmeden konuşuyor zaten
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• constand ı begenmeyenı allah carpar heykel olursunuz ula usaklar
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İşin başındayız henüz.Takım olacağız.Herkes birbirini tanıyacak.Constant'ta arkadaşlarının tanıdıktan sonra;adrese teslimı top sayısı artacak inşallah.
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Milli maç ve sakatlık haberleri vardı belki o yüzden düşmüş olabilir.Ancak Fernandes etkisi yaratacağına kesin gözüyle bakıyorum çok yetenekli.

Sergen Yalçının çok talihsiz yorumu vardı solbek ortasahada oynatılırmı diye bu adamı sol bek sanıyor herkes adamın asıl yeri ortasaha ancak çoğu yorumcu araştırmadan saçma sapan yorumlarda bulunuyor.Birkaç yorumcu hariç çoğu düşünmeden konuşuyor zaten
                                hocam talihsiz değil bence sergenden bu beklenebilir en fazla zaten. yani sergen için normal

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim