Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hucuma yonelik paslari isabetli.nereye pas verecegini de tahmin edemiyorsun.ama o kosu temposu yok mu, insani mactan sogutuyor ve bu adam boyle oynamaya devam edecek.duzelecek bir ozellik degil.tv'den zararini olcmek de imkansiz.

Geriye oynamalari falan beni rahatsiz etmiyor.oralarda basit oynamak daha iyidir.takim olarak daha hizli top cevirdiginde sorun olmaz.bir 10 hafta m'bia constant ekici ortasahasini fazla degismeyen hucum oyunculariyla izlemek isterim.oturursa ne ala oturmazsa baska oyuncular var.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geriye oynamalari falan beni rahatsiz etmiyor.oralarda basit oynamak daha iyidir.t

Bu adamın en büyük sıkıntılarından biri basit oynamaması.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Güven vermiyor kosu temposu hic yok ve düzelecek gibi de değil. ..Rabotnicki macinda sol bekte degerlendirecek gibi geliyor..Illa oynayacaksa ortada olmali..

Yorum

• Bu haliyle oynayabilecegi tek yer 10 numara. Her mac iki calim bi arapas iki ince oynar olur biter. Ekstra olarak kosar mucadele ederse iki kat katki verir, kosmazsa Alex tarzi bi katki verir. Ama cardozo gibi pres gucu olmayan bi adamin arkasinda mucadele gucu dusuk bi adami oynatmak deplasman ve buyuk maclarda sikinti yaratabilir.

Bu arada kosmuyor denilen constant milanda sol bek oynadigi ilk sezonda mac basina 2.2 gibi efsane bi dribbling ortalamasiyla oynuyordu. Caner'in gecen yil ki ortalamasi 1.6 sanirim. Ona gore hesap edin.

MT27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• şu adam nasıl hala oynuyor anlamak zor. gram faydası yok. resmen yürüyor sahada.
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Hali sahada kosamayan eli belinde gobekli adamlar olur hic bir halta yaramazlar tipki onlar gibi

Yorum

• bu herif kadro dışı kalmasın diye ersun yanal'ı yolla sonra onur kıvrak'ı kadro dışı bırak, inanılır gibi değil.
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Bugün benim için sahanın en iyilerinden biriydi açıkçası. En azından ne yaptığını bilen tek oyuncuydu.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Hiç lazım değil ! Ne yazık ki yokluğunda aranmayacak kadroda bulunan onlarca isimden sadece biri...
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Yumlu afedilip Kaptan edildi, sen afedilsen ne yazar Kevin..

Yorum

• Ben beğendim.orta sahada birşeyler yapılıyorsa tek başına yapan isimdi.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yakında kaptanda olur.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İnanamıyorum ya.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• [iki milyon küsur yüro alıp elli bin yüro luk oynayan adam.
                              (adam lafın gelişi söylenmiştir.)
                              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim