vay vay bizim futbol profesörler yine isbasinda. Vurun adama , daha cabaliyor........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kevin Constant
Ginelilerin geninde var.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç sonu basın toplantısında "Constant disiplinsiz oyuncu, Trabzonspor oyuncusu böyle olmamalı" dedi Ersun Yanal.
Yorum
-
Trabzonspor oyuncusu ; kazma, sakar, pişmiş kelle gibi sırıtan ve yeteneksiz olmalıdır! Az bir yeteneğin varsa hocanın egosu seni döver.
Adam oynatılmadığı için isyan ediyor , disipline sevk ediliyor Oynasa oynamasa farketmeyenler sahada çile çektiriyor.
Adam tam düzeldi derken yine bir hoca kaprisi ile kadro dışı, öyle ya " yetenekli bay Soner" imiz var!Kayıp Geçmişin izinde...
Ozzyfast52
Yorum
-
Herşeye eyvallah, fakat ben Soner orada dururken Constant'ı kadro dışı bırakma kararına saygı duymuyorum. Constant hak ediyordur belki evet, fakat aynı mevkide gamsızlığın kitap gönderilmişi Soner'in bu cezayı almamış olup, başka birinin almış olmasını doğru bulmuyorum.9 # Osvaldo'
Yorum
-
Adam acik acik senin klubunu eziyor, kucuk dusuruyor sen hala adami savunuyorsun. Geldiginden beri savunulucak ne yapti? Yetenegi var biliyoruz ama bir tane maca asildigini gordunmu? Her hareketi kendini buraya ait hissetmemesinin ipuclari gibi..İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor oyuncusu ; kazma, sakar, pişmiş kelle gibi sırıtan ve yeteneksiz olmalıdır! Az bir yeteneğin varsa hocanın egosu seni döver.
Adam oynatılmadığı için isyan ediyor , disipline sevk ediliyor Oynasa oynamasa farketmeyenler sahada çile çektiriyor.
Adam tam düzeldi derken yine bir hoca kaprisi ile kadro dışı, öyle ya " yetenekli bay Soner" imiz var!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum