Kumaşı tartışılmaz ama izlediğimiz maçlarda fiziğinin yeterli olmadığı çok göze batıyordu. Üstelik o maçlarda yaşıtlarına karşı forma giydi. Bu yüzden yeni sezonda A takıma çıkma ihtimali bence az. Ya A2'ye devam eder ya da 1461'e kiralanır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Oğuzhan Acar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hami a2 nin başına geçsin, bu yazdığın kadroyu oynatsın beraber.guardiola böyle yetişti, kolay değil bu işler.kendi oyuncularıyla a takıma gelir sonra.İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamlar zaten hpe beraber oynamadı mı? (Yusuf hariç)
Yorum
-
Gökdeniz Karadeniz'den sonra altyapıdan yıldız bir isim çıkaramadık. Ancak yıldız olmalarını umduğumuz;
- Ali Şen Kandil
- Muhammet Reis
- Emre Aygün
- Ufuk Bayraktar
- ve Barış Memiş gibi isimler tez zamanda hayalkırıklığı yaşattılar.
Öyle ilk profesyonel imzayı atıp 200-300 bini görünce önce ailesine bir ev alıp, sonra şımaran, kendini "oldum" zanneden, tüm gençlik hataları hem özel, hem de futbol yaşamına etki eden, saçma sapan konuşan ve küçük dağların sahibi olduğunu zannedenlerden olmaz inşallah.
Her şey şimdi başlıyor... Allah utandırmasın.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Genç bir oyuncu için buralara gelmek büyük bir şanstır.Bundan sonrası tamamen onun elinde.Gerekirse uykusundan kısıp ekstra çalışacak , formayı zorla alacak.
Bana göre kariyerinin en önemli kısmında şu an.Eğer çalışıp üstüne koyarsa sürekli yükselir , yok boşlayıp kendini salarsa ikinci bir Barış Memiş olarak tarihe geçer.
Yorum
-
evet fizigini gelistirmeli ayni mustafa gibi
yillardir vucüt gelistirme ve güc sporlari ile ugrasiyorum...arkadaslar inanin sadece 1-2 yil düzenli olarak calissalar ligin cok ama coook üstünde olurlar en azindan güc olarak. kimse yikamaz ikisinide...kondisyon ve dayaniklik etkilenirmi? uzun vadeye dayarsan güclenip kaslanmayi asla etkilemez!
ne yazikki ne kulübün nede topcularimizin umrunda kendilerini gelistirmek...lütfen bir sefer acip arsenalda oynayan wilshere'e bakin...bu sadece bir örnek..niceleri var...mesut, bale, reus, .... kimse bunlar dünyanin en büyük kulüplerinde oynuyor falan demesin...vucüt ve güc gelistirmek cok basit...diet, dogru antrenman ve supplementation (türkcesini bilmiyorum) bunu en amatör takimin imkanlari ile bile gerceklestirebilirsin
mesela soner benim umrumda bile degil, parlayacagi an kulübü birakacak bir futbolcudur ama alt yapidan gelen mustafa ve oguzhan gibi uzuuuun yillar bizimle kalacak cocuklar icin bu sorunu cözmeliyiz! para isteyen bir is degil, futbolcu emek harcayacak bir hoca bunlarin beslenmesi ve antrenmanina bakacakForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Bundan 7-8 yıl önce trt3 de Trabzonspor minikleriyle röportaj yapılıyordu.Spiker 7 oyuncuyla röportaj yaptı. Futbollcu olarak ilk yapmak istediğiniz ne diye sordu.Hepsinin verdiği cevap anneme evmental -bababama villa-Kendime araba diye devam etti.Futbolda bir yere gelirim diyen olmadı.Ogün çocukların hedeflerinin sadece maddi olduğunu işittiğimde mental olarak o kadar temelsiz gidiyoruz ki.Bu çpcuklar ev,araba vs gibi standartlara ulaşınca doygunluğa ve sahte olgunluğa ulaşıyorlar.Sonra ara ki bulasın.Bir çok örneği gördük.Oğuzhan için söylenenlere bakarmısınız.Trabzonsporun messisi.Oğuzhan veya başkasını bu cümleler bitiriyor.Bir yaşındaki şeftali fidanından yarma şeftali bekliyoruz.Biaz sabır.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Bu futbolcunun karakteriyle alakalı. Ben tersini düşünüyorum. Oğuzhan eğer "futbolcu" olmak istiyorsa ve burayı da bir şekilde okuyorsa(hakkındaki fikirleri biliyorsa) ona güvenenleri hayal kırıklığına uğratmamak için çabalarİlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan 7-8 yıl önce trt3 de Trabzonspor minikleriyle röportaj yapılıyordu.Spiker 7 oyuncuyla röportaj yaptı. Futbollcu olarak ilk yapmak istediğiniz ne diye sordu.Hepsinin verdiği cevap anneme evmental -bababama villa-Kendime araba diye devam etti.Futbolda bir yere gelirim diyen olmadı.Ogün çocukların hedeflerinin sadece maddi olduğunu işittiğimde mental olarak o kadar temelsiz gidiyoruz ki.Bu çpcuklar ev,araba vs gibi standartlara ulaşınca doygunluğa ve sahte olgunluğa ulaşıyorlar.Sonra ara ki bulasın.Bir çok örneği gördük.Oğuzhan için söylenenlere bakarmısınız.Trabzonsporun messisi.Oğuzhan veya başkasını bu cümleler bitiriyor.Bir yaşındaki şeftali fidanından yarma şeftali bekliyoruz.Biaz sabır.
Dediğim gibi amacı "futbolcu" olmaksa.
Yorum
-
Oğuzhan Acar son 1 yıldır tecrübeli kondisyonerlerin programlarıyla salon çalışmalarını düzenli bir şekilde yapıyor, son 4 aydır salon çalışma temposunu arttırdı, sezon bittiğinden beri de (1,5 aydır) koşu + salon olarak çalışmaya devam ediyor. Burada yazılanları da takip ediyor ve dikkate alıyor, merak etmeyin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
maaşallah ...

Yorum