Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Oğuzhan Acar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oğuzhan Acar

Hayırlı uğurlu olsun. Bu uşak tutacak haci.

Oğuzhanın açıklamaları: "10 yıldır formasını gururla taşıdığım Trabzonspor ile profesyonel sözleşme imzaladığım için çok mutluyum. Emekleri ve destekleri için tüm altyapı ve milli takım hocalarıma, öğretmenlerime, başkanımıza ve yöneticilerimize, taraftarımıza, menajerime ve aileme çok teşekkür ederim."
    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 03.07.2014, 17:39.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Umarım bu fırsatı değerlendirir de kendine iyi bakar...

Yorum

Çalışmazsa kendi kaybeder, takımdakiler 1 çalışıyorsa Oğuzhan 2 çalışmalı . Hayırlı olsun .
      .

Yorum

hayirli olsun,simdiye kadar ismini cok duyduk,Insaallah bundan sonra kendisini izleme firsatimiz olur.

Yorum

Hayirli olsun.

Cok duyduk...Artik görecegiz
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Hadi bakalım hayırlı olsun.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

messi a takıma çıkmış sonunda büyük başarılar kazanırsın inşallah bu formayla.

Yorum

Ynt: Oğuzhan Acar

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çalışmazsa kendi kaybeder, takımdakiler 1 çalışıyorsa Oğuzhan 2 çalışmalı . Hayırlı olsun .
                2 değil 4-5 çalışmalıki bizim taraftar yemesin
                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

Oğuzhan Acar

İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hadi bakalım hayırlı olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=yeMWdp6mGfA

Bu ne :-)

Yalniz bu cocugun türkiyede yasamasi cok büyük sanssizlik, keske bu yetenekle yurtdisinda yasiyor olsaydi, malesef türkiyede bu tür yetenekleri kazanip dünya capinda bir yildiz cikaracak kafa hic kimsede yok. Stili messiye cok benziyo. Hayirli olsun diyelim.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

ben birseyi anlamiyorum bu adam 8 aydir bir milli maca cagirlmamis nasil oluyor???? cifte standart mi var.. yoksa biz mi büytüyoruz

Yorum

Oha lan oguzhan messi nin kaybolan kardeşi

Yorum

Oğuzhan Acar

İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben birseyi anlamiyorum bu adam 8 aydir bir milli maca cagirlmamis nasil oluyor???? cifte standart mi var.. yoksa biz mi büytüyoruz

Aga günaydin :-) o dedigin herzaman vardi
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

colakoglu sen isvicreden miydin?? yaa ama var olsada baksan eskiden hasan üncülüler mehmet kahrimanlar filan milli oluyordu u15.u 21 de topcsu coktu

Yorum

Oğuzhan Acar

İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            colakoglu sen isvicreden miydin?? yaa ama var olsada baksan eskiden hasan üncülüler mehmet kahrimanlar filan milli oluyordu u15.u 21 de topcsu coktu

Evet isvicre, eskiden sadece a takimda cifte standart vardi simdi bütün kategorilerde. Sasirmadim, türkiye

Yorum

Şahsen izlemedim ama forumda beğenilen bir arkadaşım gencecik hemde. İlk şans bulacağı maçı sabırsızlıkla bekliyorum, hadi hemşerim göster kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim