Mertcam Cam ile birlikte 1461'e gitmisler insallah süre bulurlar.
Bu tip çocukların 1461'de gelişebilmeleri için sürekli 11 oynatılmaları gerekir. Tecrübe ve güç kazanırlar.. İnşallah oynatılırlar sizin de söylediğiniz gibi
evet fizigini gelistirmeli ayni mustafa gibi
yillardir vucüt gelistirme ve güc sporlari ile ugrasiyorum...arkadaslar inanin sadece 1-2 yil düzenli olarak calissalar ligin cok ama coook üstünde olurlar en azindan güc olarak. kimse yikamaz ikisinide...kondisyon ve dayaniklik etkilenirmi? uzun vadeye dayarsan güclenip kaslanmayi asla etkilemez!
ne yazikki ne kulübün nede topcularimizin umrunda kendilerini gelistirmek...lütfen bir sefer acip arsenalda oynayan wilshere'e bakin...bu sadece bir örnek..niceleri var...mesut, bale, reus, .... kimse bunlar dünyanin en büyük kulüplerinde oynuyor falan demesin...vucüt ve güc gelistirmek cok basit...diet, dogru antrenman ve supplementation (türkcesini bilmiyorum) bunu en amatör takimin imkanlari ile bile gerceklestirebilirsin
mesela soner benim umrumda bile degil, parlayacagi an kulübü birakacak bir futbolcudur ama alt yapidan gelen mustafa ve oguzhan gibi uzuuuun yillar bizimle kalacak cocuklar icin bu sorunu cözmeliyiz! para isteyen bir is degil, futbolcu emek harcayacak bir hoca bunlarin beslenmesi ve antrenmanina bakacak
bence bu yasdaki cocuklara vucut gelistirilmez
güc, balans, hiz gibi antrenmanlara agirlik verir
nerden baksan 2-3 santim boy atma potansiyeli var vucut antrenmanina girisirse öyle kalir
zaten oguzhanin videolarinla ropörtajlarini izlerseniz bayagi gelismis gözüküyor
özil bremene gittiginde 19 yasindayken yarisi kadardi
1461e gelirsegik
son sezon ali han , ali kemal ve onur ramazan a2 den gelerek ilk onbirine girmeyi basardi
bu sezon hasan ahmette 1461de olacaktir, yahyaoglunuda yine kiraliyacaklarini düsünmüyorum
su anki kadro yapiminda batuhan artaslanin as takima alinmasini yanlis görüyorum
bu usaklar hep beraber büyüdü, 2 . ligdede son birkez beraber sampiyon olup hem birbirlerine aidiyet duygulari zirve yapardi pesine tek, tek as takima tirmanirlar
altin jenerasyonumuz adim adim geliyor
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
güc, balans, hiz gibi antrenmanlara agirlik verir
nerden baksan 2-3 santim boy atma potansiyeli var vucut antrenmanina girisirse öyle kalir
zaten oguzhanin videolarinla ropörtajlarini izlerseniz bayagi gelismis gözüküyor
özil bremene gittiginde 19 yasindayken yarisi kadardi
1461e gelirsegik
son sezon ali han , ali kemal ve onur ramazan a2 den gelerek ilk onbirine girmeyi basardi
bu sezon hasan ahmette 1461de olacaktir, yahyaoglunuda yine kiraliyacaklarini düsünmüyorum
su anki kadro yapiminda batuhan artaslanin as takima alinmasini yanlis görüyorum
bu usaklar hep beraber büyüdü, 2 . ligdede son birkez beraber sampiyon olup hem birbirlerine aidiyet duygulari zirve yapardi pesine tek, tek as takima tirmanirlar
altin jenerasyonumuz adim adim geliyor
Bi Alamanya çıkışıda biz yaparız eğer dediğini yaparsak.
Gesendet.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Oğuzhan A takıma geri alınmalı. 1461 de kaybolma şansı var. Böyle bir yeteneği çürütmeyelim 1461de.
Aynen katılıyorum. Eğer yetenek varsa A takımla antrenman'a çıkması, abileriyle yanyana kalması bile 1461'de alabileceği tecrübeden daha fazlası eder. 1461'e verilen önem de ortada. Elin ecnebisi 17-18 yaşındaki oyuncuya güvenip nasıl A takıma alıp oynatıyorsa biz de yapabiliriz. Bu çocuk 1461'de oynar, sonraki sezon ptt lig'de de oynasın daha da tecrübelensin ayağına kiralık gönderilir.
KAYSERİ ERCİYESSPOR TRABZONSPOR A.Ş. - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Benim bildiğim istersek fb maçında bile sahaya sürebiliriz. Profesyonel sözleşme imzalandı. Kupa maçlarında araya böyle 1-2 genç sıkıştırsak.
Alt yapıya da örnek olur. Daha verim alırız.
Cardozo, Onur, Constant gibi oyuncularla antremana çıkmak bile gelişimine katkı sağlar. Kupa maçlarında oynatabiliriz, basit lig maçlarında kulübeye koyabiliriz. Vahid Hoca ve ekibi işleri yoluna koyduktan sonra gençlerle ilgilenecektir. Oğuzhan'ı A takıma çıkaracağını düşünüyorum.
Yorum