Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Oğuzhan Acar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu adam neden dün oynamadı mesela?
Hoca yeterli görmedi cevabını kabul edemiyorum. En azından bir yarı hakkıydı.
Yani ben hayret ediyorum. Bu çocuk miniklerde övüle övüle bitirilmeyendi, ama şimdi forma şansı bulamıyor. Oldu kaç yaşında. Mis gibi genç yetenek.
Ne olacak ver formayı oynasın. Mertcan kadar Oğuzhan da hak ediyor bence.
Yorum
-
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Melih Kabasakal iyi vuruyor amaİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Oğuzhan Acar
Seviyorum bu çocukları. Onlara yapılan muameleyi görünce üzülüyorum harbiden.İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMelih Kabasakal iyi vuruyor ama
Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
Burasi degil yeri ama Ufuk Sonay'i soran arkadas icin yaziyorum.
Son oyuncu hareketi bu.
BİRLİK NAKLİYAT DÜZYURTSPOR 27.08.2014 31.05.2015 Karşılıklı Sona Erdirme 17.02.2015istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
Kolpacı
Yazık ediyo yaniİlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurasi degil yeri ama Ufuk Sonay'i soran arkadas icin yaziyorum.
Son oyuncu hareketi bu.
BİRLİK NAKLİYAT DÜZYURTSPOR 27.08.2014 31.05.2015 Karşılıklı Sona Erdirme 17.02.2015
Yorum
-
Oğuzhan Acar
Büyük topçuydu!İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurasi degil yeri ama Ufuk Sonay'i soran arkadas icin yaziyorum.
Son oyuncu hareketi bu.
BİRLİK NAKLİYAT DÜZYURTSPOR27.08.201431.05.2015Karşılıklı Sona Erdirme17.02.2015
O arkadaşı tek bir kere izlemiş ve notunu vermiştim.
Yorum
-
Oğuzhan Acar
Ersun Yanal canımı sıkmaya başladı bu konuda. Kendisinin bulup getirdiği bir genç olsaydı sonuna kadar oynatırdı. Güvenmiyor bu çocuklara sanki...İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonerin son 10 girdigi maclarda bu genc girsin daha iyi en azindan biraz umut var ya sonere 24 saat sans versen saklanirMilli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
bu çocukları antremanlara alan, mertcana süre veren kendisi zaten.ondan önce böyle bir uygulama yoktu.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal canımı sıkmaya başladı bu konuda. Kendisinin bulup getirdiği bir genç olsaydı sonuna kadar oynatırdı. Güvenmiyor bu çocuklara sanki...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum