Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Oğuzhan Acar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Oğuzhan Acar

Helal olsun

Yorum

• Cok calis Oguzhan cook
      En azindan Turkiye kupasinda forma giymeye calis
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Bu adam neden dün oynamadı mesela?
        Hoca yeterli görmedi cevabını kabul edemiyorum. En azından bir yarı hakkıydı.
        Yani ben hayret ediyorum. Bu çocuk miniklerde övüle övüle bitirilmeyendi, ama şimdi forma şansı bulamıyor. Oldu kaç yaşında. Mis gibi genç yetenek.
        Ne olacak ver formayı oynasın. Mertcan kadar Oğuzhan da hak ediyor bence.

Yorum

• Bundan sonraki maçlarda Oğuzhana şans verilmeli.

Yorum

• Oğuzhan Acar

Kalite yavv.

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Melih Kabasakal iyi vuruyor ama
              "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Oğuzhan Acar

İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Melih Kabasakal iyi vuruyor ama
                Seviyorum bu çocukları. Onlara yapılan muameleyi görünce üzülüyorum harbiden.

Yorum

• Oğuzhan iyi hoş da , Ufuk Sonay vardı Tolunay'ın kadroya aldığı , o nerelerde , yazık o fiziğe , rooney gibi adamdı

Yorum

• Bu hafta frikikten Mersin'e yazdı

Yorum

• Burasi degil yeri ama Ufuk Sonay'i soran arkadas icin yaziyorum.
                      Son oyuncu hareketi bu.

BİRLİK NAKLİYAT DÜZYURTSPOR 27.08.2014 31.05.2015 Karşılıklı Sona Erdirme 17.02.2015
                      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burasi degil yeri ama Ufuk Sonay'i soran arkadas icin yaziyorum.
                        Son oyuncu hareketi bu.

BİRLİK NAKLİYAT DÜZYURTSPOR 27.08.2014 31.05.2015 Karşılıklı Sona Erdirme 17.02.2015
                        Yazık ediyo yani

Yorum

• Oğuzhan Acar

İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burasi degil yeri ama Ufuk Sonay'i soran arkadas icin yaziyorum.
                          Son oyuncu hareketi bu.

BİRLİK NAKLİYAT DÜZYURTSPOR27.08.201431.05.2015Karşılıklı Sona Erdirme17.02.2015
                          Büyük topçuydu!

O arkadaşı tek bir kere izlemiş ve notunu vermiştim.

Yorum

• sonerin son 10 girdigi maclarda bu genc girsin daha iyi en azindan biraz umut var ya sonere 24 saat sans versen saklanir
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Oğuzhan Acar

İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sonerin son 10 girdigi maclarda bu genc girsin daha iyi en azindan biraz umut var ya sonere 24 saat sans versen saklanir
                              Ersun Yanal canımı sıkmaya başladı bu konuda. Kendisinin bulup getirdiği bir genç olsaydı sonuna kadar oynatırdı. Güvenmiyor bu çocuklara sanki...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun Yanal canımı sıkmaya başladı bu konuda. Kendisinin bulup getirdiği bir genç olsaydı sonuna kadar oynatırdı. Güvenmiyor bu çocuklara sanki...
                                bu çocukları antremanlara alan, mertcana süre veren kendisi zaten.ondan önce böyle bir uygulama yoktu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim