Özledik be reis. ama saçı kesitrde gel biz senin scofield halini sevdik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexandru Bourceanu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
http://www.justintv-izle.com/2014/10/csms-iasi-steaua-bukres-maci-canli-izle.html
izleyince ha bak bu adam önliberodur diyorsun.nerde durduğu, ne yaptığı çok belli.medjani veya bizim soner gibi kaybolmuyor maçta.En son artvints tarafından düzenlendi; 28.10.2014, 22:07.
Yorum
-
60. dkdan sonra açtım maçı. Maç eksiğinin etkisi illaki vardır ama yine bildiğimiz gibi görünüyorİlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl oynuyor varmı izleyen ?
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Ynt: Alexandru Bourceanu (Steaua Bükreş - Kiralık)
Vay saçlara bak hiç yakışmamış. Devre arasına kadar form tutup gelsin. Özledik.İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Üşüyoruz bource reyiz
Yorum
-
devre arası feshet avraam ile getir bource'yi bu kadar basit.cardozo'yu bile feda ederim ya o ayrı...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Ynt: Alexandru Bourceanu (Steaua Bükreş - Kiralık)
Avraam degilde medjani on numara olur. Avraamda lider ruhu seziyorum.İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevre arası feshet avraam ile getir bource'yi bu kadar basit.cardozo'yu bile feda ederim ya o ayrı...( ゚д゚)
Yorum
-
Medjani'yi satın alan birisi olursa o da gidebilir. Elimizde üç defans var ve Alex geldiğinde birisinden birisi gidecek. Romanya - Cezayir maçında hocamızın Alex'i çok beğendiğini biliyorduk. Ben geri dönüşünün kesin olduğunu düşünüyorum. Tabi yabancı kuralı değişmezse dediğim gibi Belkalem, kiralık geldiği yere geri dönecektir. İşin en kolay kısmı bu. Medjani'yi kimsenin alacağını düşünmüyorum biz pazarlamadıkca.
Tabi işin içinde şu da var. Medjani eğer tembellik ederse takımda tutulacağını sanmıyorum. Ancak önceki yapışkan yabancılar gibi kanımızı emeceğini düşünmüyorum.
Yorum
-
resmen cezayirlilere yer açmak için gönderildi 10 tane medjani 5 tane belkalem eder bu sene olmadı inşallah seneye kadroda görürüzUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum