Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexandru Bourceanu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özledik be reis. ama saçı kesitrde gel biz senin scofield halini sevdik
    You Will Never Walk Alone
    Liverpool F.C

Yorum

• Nasıl oynuyor varmı izleyen ?
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Üşüyoruz bource reyiz
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• http://www.justintv-izle.com/2014/10/csms-iasi-steaua-bukres-maci-canli-izle.html

izleyince ha bak bu adam önliberodur diyorsun.nerde durduğu, ne yaptığı çok belli.medjani veya bizim soner gibi kaybolmuyor maçta.
          En son artvints tarafından düzenlendi; 28.10.2014, 22:07.

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nasıl oynuyor varmı izleyen ?
            60. dkdan sonra açtım maçı. Maç eksiğinin etkisi illaki vardır ama yine bildiğimiz gibi görünüyor
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Ynt: Alexandru Bourceanu (Steaua Bükreş - Kiralık)

İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Üşüyoruz bource reyiz
              Vay saçlara bak hiç yakışmamış. Devre arasına kadar form tutup gelsin. Özledik.

Yorum

• devre arası feshet avraam ile getir bource'yi bu kadar basit.cardozo'yu bile feda ederim ya o ayrı...
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bence Vahid kendisini istemeyecek.

İnşallah yanılırım, bana sorarsanız mutlaka ilk 11'e yazılacak isimlerden biri.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Ynt: Alexandru Bourceanu (Steaua Bükreş - Kiralık)

İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    devre arası feshet avraam ile getir bource'yi bu kadar basit.cardozo'yu bile feda ederim ya o ayrı...
                    Avraam degilde medjani on numara olur. Avraamda lider ruhu seziyorum.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Eğer yabancı kuralı değişmezse yanılmıyorsam bizde Belkalem kiralık. Eğer Alex gelecekse muhtemelen Belkalem geri döner. Medjani ve Avraam defansa geçer. Ön liberoda da bu yeteneği izleriz. Özer, Costant, Mehmet Ekici, Alex, Waris, Yatabere, Cardozo, Bossingwa. Tövbeler olsun diyorum.

Yorum

• Bende Medjaniyi yollarım aslında. Ama hiç sanmıyorum hoca yollamaz onu.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Medjani'yi satın alan birisi olursa o da gidebilir. Elimizde üç defans var ve Alex geldiğinde birisinden birisi gidecek. Romanya - Cezayir maçında hocamızın Alex'i çok beğendiğini biliyorduk. Ben geri dönüşünün kesin olduğunu düşünüyorum. Tabi yabancı kuralı değişmezse dediğim gibi Belkalem, kiralık geldiği yere geri dönecektir. İşin en kolay kısmı bu. Medjani'yi kimsenin alacağını düşünmüyorum biz pazarlamadıkca.

Tabi işin içinde şu da var. Medjani eğer tembellik ederse takımda tutulacağını sanmıyorum. Ancak önceki yapışkan yabancılar gibi kanımızı emeceğini düşünmüyorum.

Yorum

• Belkalem gitmez, Avraam yolculanır muhtemelen. Ben devre arasında geri dönsün diye bir talep olacağını da pek sanmıyorum bu arada. Çok isterim fakat olmaz.

Yorum

• resmen cezayirlilere yer açmak için gönderildi 10 tane medjani 5 tane belkalem eder bu sene olmadı inşallah seneye kadroda görürüz
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Kim giderse gitsin bu adam devre arası gelsin..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim