Müthiş bir oyuncu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexandru Bourceanu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
orta sahada iki tane bourceanu olsun koy önlerine eli yüzü düzgün 4 futbolcu yaslan arkana maç izle...dinamo gibi adam...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
allah gönderdi bize bu futbolcuyu. bu transferi mustafa hoca yaptı heralde, onu da tebrik etmek lazım. tam olarak eksik neyse tespit etmiş ve ona göre transfer yaptırmış. ayrıca kendisi futbolu bilme anlamında turnosol oldu. başlığında yazılanlara bakıp, kimin futbolu iyi bildiğini görebilirsiniz.
Yorum
-
İlk transfer edildiğinde de olumlu yorumlarım olmuştu.
Çünkü Alex'i daha iyi görmek, tanımak için Steau'nun CL maçlarını izledim.
O maçlar ışığında bir fikir oluşturabildim. Nitekim de yanılmadım.
Toplu ve topsuz oyunda takım olarak yardımlaşan bir ekipte daha iyi performans vereceğine inanıyorum.
Yorum
-
Bozmazsa Trabzonspor tarihinin en iyi transferlerinden biri olabilir. Şu anda tek başına oynuyor bir de. Yanına onu tamamlayacak hızlı, çabuk teknik bir merkez koyabilirsek değeri iyice artar."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Yorum
-
Takımda vasatın azıcık üzerinde de olsa belli bir çizgisi olan ve altına hiç düşmeyip her maç ufak ufak büyüyen bir oyuncunun olması güzel....
Keşke çizgisi aşağıya dönük arkadaşlar bir örnek alsalar...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
en az 3 level atlatti . performansi 1 mac 2 mac degil son 10 mactir istikrarli. tecrubeli . ucuza geldi . kaprisi yok. adam yeteneksiz deniliyor ama bence bu ligde en iyi uzun pas atan ilk 3 veya 4 oyuncudan biri. uzun paslarida surekli surekli degil 1 veya 2 tane atiyor kimseyi bulamayinca . attiklarida tam isabet . ADAMSIN GLADYATOR!
Yorum
-
bu maç çok attı ama bu ters toplar çok yararlıdır, savunmanın dengesini bozar.İlk olarak villas-boas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen az 3 level atlatti . performansi 1 mac 2 mac degil son 10 mactir istikrarli. tecrubeli . ucuza geldi . kaprisi yok. adam yeteneksiz deniliyor ama bence bu ligde en iyi uzun pas atan ilk 3 veya 4 oyuncudan biri. uzun paslarida surekli surekli degil 1 veya 2 tane atiyor kimseyi bulamayinca . attiklarida tam isabet . ADAMSIN GLADYATOR!
Yorum
-
seneye niasseyi takima katarsak niasse ve yusufa cok gol attirir. selcuk >burak gibiİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maç çok attı ama bu ters toplar çok yararlıdır, savunmanın dengesini bozar.
Yorum
-
Şener Trabzonspor'a ilaç olur.
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazen gereksiz uzun toplar atıyor gibiTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum