Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexandru Bourceanu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben yanlış maçmı izledim yaa takimin dikine giden ender oyuncularından

Yorum

• beklediğim gibi değil kötüde değil bilmiyorum daha kararımı vermek için bir iki maç daha izlemek lazım.

Yorum

• İlk yarı felaketti. Çıkacağı anı iple çektim. Bu kadar hata yapılmaz. Bu kadar ağır olunmaz.
        Ben bu adamı Akhisar maçında da beğenmedim bugün hiç beğenmedim.
        Kim ne görüyor umurumda değil.

Yorum

• Bir ara kötü oynadı ama sonra iyiydi. Ortasahaya direnç getirdiği kesin. Takıma alıştıkça daha da iyi oynar.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Korkak, dikine oynama denen birşey yok.
            Yıllar önce şikebahçedeki Maldonado neyse bizdeki de o..

Yorum

• td olsam ve ön libero alacaksam pogba gibi yaya toure gibi eskilerden viera gibi uzun ama yavaş olmayan birini dünyayı arar tarar bulurdum. o bölgenin adamı bu tiptir bence. Böyle adamlara para vermem. Bekleyim görelim. İnşallah seneye gönderilecek bir yabancımız daha olmaz.

Yorum

• Beklediğim gibi değildi.

Dışı güzel içi kelek karpuz misali ...
                .

Yorum

• Ben "yeni transfer" gözüyle izlediğim için beğendim. Takımın baskı anlarında kısa paslarla rahatlamasında faydalıydı.
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• defansif anlamda katkisi kesinlikle var futboluda biliyor...ama tek yönlü oynuyor su an...Zokora ile yan yana olmaz.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Beklediğim kadar iyi değil ama zamanla performansının yükseleceğine inanıyorum.
                      Umarım utandırmaz kendisine güvenenleri...
                      Hamiş

Yorum

• Demirsiz beton. İlk yarı felaketti. İkinci yarı en azından "nabız" almaya başladık. Gereksiz bir transfermiş.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Paslari verirken ayakta duramıyor...
                          Ilginc bir pas tekniği heralde..

Yorum

• Buyuk bir kazik daha yedik hayirli olsun.. Hic optimist bakamiyorum su adamin 2 macini gordukten sonra malesef.

Yorum

• Colman ve Zokora'nın insiyatif almasında Bourceanu'nun işin hamallığını yüklenmesinin etkisi vardı bence.

Yorum

• Tamamen boş bir adam. Yani katkısı olmaz bize. Özer onun yerinde, Yusuf sol da değerlendirmeli. Bu adamı sezon sonu göndersinler aga.
                                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim