Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexandru Bourceanu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana göre nokta transfer.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İkinci yarı umut verdi.

Yorum

• Ben Trabzonspora gelen bir yabaciyi degerlendirmek icin en az 4-5 mac 90 dakika izlememiz gerektigini düsünüyorum.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bugün iyiydi. Orta sahayı toparladı.. Tam bir görev adamı gibi oynadı..
          www.x.com/zykmda

Yorum

• En çok sürekli boşa çıkıp savunmayi orta saha elemanlarını rahatlatmasini sevdim adamın.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Daha da iyi olacağına inanıyorum.
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adama imza töreni bile yapmayınca konuşmasını ilk defa dinledik...
                Steaua eşofmanını üzerinden çıkarttıramayınca yapmamışlar imza töreni..

Yorum

• Isıran,mücadele eden ve fizik gücü sağlam bir oyuncu.Bakalım daha ne gibi meziyetleri var zamanla ortaya çıkacaktır
                  Dallas Mavericks
                  .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• bide top onun ayağındayken partnerleri boşa çıkıp top istese...
                    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Bu adamı çıkar ortasaha yine folloş olur.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sadece defansif anlamda diri durması dışında gerektiğinde attığı uzun toplar ile hucuma katkı sağlaması güzeldi hele sol ayağıyla attığı iki top müthişti..Tam anlamıyla aranılan adam mı belki değil ama yinede zamanla takıma fazlasıyla katkı sağlayacağı aşikar..

Yorum

• 2,yari neydi öyle ya

Uf inanilmaz makine gibiydi...Basmadik yer birakmadi..adam rakip stopere bile basiyor dakika 80 felan

Takimin en cok mesafe katedeniydi...11,5 kilometre
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kaptan vasifli ve tam bir görev adami

Yorum

• bu takıma daha ısınmamasına rağmen iyi sinyaller veriyor .birde topları daha çok geri değilde ileri oynasa...

Yorum

• Adam Rleri söyleyemiyormuş, o tipten o yumuşak ses, utangaç bakışlar, yakışmadı Alex
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim