Hızır gibi yetisti takımın imdadina.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexandru Bourceanu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu vasfı varki adamı orada kaptan yaptılar. Steaua maçlarını izlerken dikkatimi çekmişti arkadaşlarını sürekli uyarıyor ve hatta çok fena kızıyordu. Bu maçta da Kadir'e birkaç defa kızdı...İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz Turkce ogrense 2. kaptan yapilmaliTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlkyarıydı sanırım defanstan ileriye pas atacak eliyle adama işaret yapıyor bizim hıyar dediği yere gitmeyince fırça kaydı iyide yaptı
Uzun paslarda isabet oranı yüksek buda tehlike yaratıyor ayrıca çok top kaptı bugün hırslı ve nerede basacağını biliyor..
Son dakikalar bile inanılmaz koşuyordu zaten koşu mesafelerinden belli etti kendisini Allah sakatlıktan korusun çok faydalı olacak inşallah..Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
abi zokaro yoktu diyor aahaaİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
1 maç önce;
bize iyi çakmışlar
bu alexi kim bize çakmış,
bu da futbolcu mu,
alana....
yazıklar olsun
diyen taraftar grubumuz 1 maç ile adamı neredeyse kaptan yapacak....
hala bir oyuncuyu sırf 1-2 maç ile değerlendirmememiz gerektiğine şuradan antalyaya gittiğimizde hava değişikliğinden dumura uğradığımızı ama adamları binlerce kilometre yoldan geldiğini yemek konuşma dil din farkının olduğunu bunun için en az 2-3 ay geçmesi gerektiğini hala öğrenememiş sırf konuşmak için konuşan bir taraftar grubumuzun olduğu gerçeği çok acı verici....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Adam zaten maç sonunda kendi de söyledi şuan kadar istediğim performası gösteremedim diye.İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha iyi olması lazım. Daha iyi.
"Bilindiği gibi bu takıma yeni katıldım. Transfer olan yeni oyuncular olarak yapmamız gereken ilk şey katkı sağlamaktır. Bunun için elimden gelenin en iyisini nasıl yaparım onu düşünüyorum. Çok iyi bir performans sergileyemedim şuana kadar. Henüz istenilen aşamada değilim. Kendi performansıma ulaştığımda takım da iyi oynarsa daha fazla faydalı olacağımı düşünüyorum.”
Takım daha iyi oynarsa diye bekliyor ne yapsın adam takımı daha tanımıyor ki doğru dürüst nasıl top oynadığımız dan nasıl mücadele ettiğimizden haberi yok.
En son irfan61 tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 10:26.
Yorum
-
Aleksin perfornansini sorgulayabilmek icin oncelikle trabzon ve turkiyeye alismasini beklemek lazim.
Oynadigi maclar sunu gosterdi; caliskan bir oyuncu.
Ilk yari maclarinda kosmayan trabzon takimina "olum kossanuza " diyecek bir adam. Nitekim mac icinde saga sola kacmadan durarak oynayan arkadaslarina ek kol hareketi yapmaktan imtina etmedi.
Yorum
-
Ya adam daha memleketin icme suyuna alisamadim diyo bi cogu xavivari performans bekliyo
Soyle en az 1 ay daha gecmeliBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum