Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexandru Bourceanu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hızır gibi yetisti takımın imdadina.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Daha iyi olması lazım. Daha iyi.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz Turkce ogrense 2. kaptan yapilmali
        Bu vasfı varki adamı orada kaptan yaptılar. Steaua maçlarını izlerken dikkatimi çekmişti arkadaşlarını sürekli uyarıyor ve hatta çok fena kızıyordu. Bu maçta da Kadir'e birkaç defa kızdı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlkyarıydı sanırım defanstan ileriye pas atacak eliyle adama işaret yapıyor bizim hıyar dediği yere gitmeyince fırça kaydı iyide yaptı
          Uzun paslarda isabet oranı yüksek buda tehlike yaratıyor ayrıca çok top kaptı bugün hırslı ve nerede basacağını biliyor..

Son dakikalar bile inanılmaz koşuyordu zaten koşu mesafelerinden belli etti kendisini Allah sakatlıktan korusun çok faydalı olacak inşallah..
          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
          Komünar..

Yorum

• Bir oyuncu anca bu kadar insanı 180 derece döndürebilir Ben de dahil.

Umarım devamı gelir.
            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Sandalyeden düşüyordum Ziya Hocam...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• dün iyi oynadi..kostu, pres yapti
                uzun paslari tam isabetti

bu sezon icin gerekli adam gibi dursada, benim hayal ettigim Trabzonsporda yeri yok
                Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İleri doğru oynamak isteyişi ,pas denemeleri, hırsı, iyi yer tutarak top çalması .... gerçekten dün akşam iyiydi.
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://tvarsivi.com/player.php?y=16&...-23%2023:46:49

Sandalyeden düşüyordum Ziya Hocam...
                    abi zokaro yoktu diyor aahaa

Yorum

• 1 maç önce;

bize iyi çakmışlar
                      bu alexi kim bize çakmış,
                      bu da futbolcu mu,
                      alana....
                      yazıklar olsun

diyen taraftar grubumuz 1 maç ile adamı neredeyse kaptan yapacak....

hala bir oyuncuyu sırf 1-2 maç ile değerlendirmememiz gerektiğine şuradan antalyaya gittiğimizde hava değişikliğinden dumura uğradığımızı ama adamları binlerce kilometre yoldan geldiğini yemek konuşma dil din farkının olduğunu bunun için en az 2-3 ay geçmesi gerektiğini hala öğrenememiş sırf konuşmak için konuşan bir taraftar grubumuzun olduğu gerçeği çok acı verici....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Daha iyi olması lazım. Daha iyi.
                        Adam zaten maç sonunda kendi de söyledi şuan kadar istediğim performası gösteremedim diye.

"Bilindiği gibi bu takıma yeni katıldım. Transfer olan yeni oyuncular olarak yapmamız gereken ilk şey katkı sağlamaktır. Bunun için elimden gelenin en iyisini nasıl yaparım onu düşünüyorum. Çok iyi bir performans sergileyemedim şuana kadar. Henüz istenilen aşamada değilim. Kendi performansıma ulaştığımda takım da iyi oynarsa daha fazla faydalı olacağımı düşünüyorum.”

Takım daha iyi oynarsa diye bekliyor ne yapsın adam takımı daha tanımıyor ki doğru dürüst nasıl top oynadığımız dan nasıl mücadele ettiğimizden haberi yok.
                        En son irfan61 tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 10:26.

Yorum

• orta ikilide zokora ile birlikte oynayacak adam. asıl soru ortadaki üçüncü kim olacak???

Yorum

• Aleksin perfornansini sorgulayabilmek icin oncelikle trabzon ve turkiyeye alismasini beklemek lazim.
                            Oynadigi maclar sunu gosterdi; caliskan bir oyuncu.
                            Ilk yari maclarinda kosmayan trabzon takimina "olum kossanuza " diyecek bir adam. Nitekim mac icinde saga sola kacmadan durarak oynayan arkadaslarina ek kol hareketi yapmaktan imtina etmedi.

Yorum

• Ya adam daha memleketin icme suyuna alisamadim diyo bi cogu xavivari performans bekliyo
                              Soyle en az 1 ay daha gecmeli
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Sempatik adam, bize benziyor, kafa bozulunca basıyor kalayi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim