Onur kaptan olmasa, kaptan olsun diyeceğim tek isim. Her takıma lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexandru Bourceanu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ah ah ona bitiyor eriyorum yaa..1 ayda 3 kilo verimİlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher pas verişinden sonra boşa kaçıp top istiyor , hep oyunun içinde..Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
Ynt: Alexandru Bourceanu
İlk maçlarından biri juve deplasmanı idi. Hayal kırıklığı yaşattı ama takıma alışınca gerçekten kaliteyi belli ediyor.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
tamamda ne yapacak ??? sen hıc avrupada sabıt bekleyen bır oyuncuya pas atıldıgını gordunmu ??? eger ılerıye dogru pas yapacaksan onundekı adamların hareketlı olması lazım bızımkıler sabıt bekledıgı ıcın top kaptırmasınlar dıye gerıdekı bos aDAMA ATIYOR TOPU ne yapsınİlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek sevmediğim özelliği topu geriye doğru çok oynaması .onun haricinde çok iyi...
)
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Bence bizim takımdakilere tokat atma serbestliğine sahip olsun
Onur hariç, Tekkeden sonra gördüğüm sahada gerçek manada pres olmayınca deliren adam Burcu
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum