Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Boşuna beklemedik seni. Adamsın adam
    Maça girdikten sonra gözüm hep ondaydı. Dikkat ettiyseniz o girmeden önce Yatabare ileride yine tekti Cardozo gibi. O girdikten sonra arkadaşlarını sürekli ileri çıkması için uyardı
    Gerçek Cardozo'yu şimdi göreceğimize inanıyorum. Bir daha sakatlık yüzü görmesin inşallah Özer
    Sonuna kadar katılıyorum girdi maçım havası değişdi hem takımı hem taraftarı güçlendiriyor ateşliyor kendini buldu nazad değmiz gine inşallah
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Sahaya girerken arkadaşlarını motive edişi,oynadığı pozitif futbol (sakatlıktan nasıl çıkılır gösterdi),sorumluluk alışı...
      Bizim için önemli bir oyuncu.

Yorum

• Ynt: Özer Hurmacı

Oyuna girdekten sonra maçın rengini ne kadar değiştirdiği ortadaydı.

Yorum

• çok şükür döndün son dakikadaki orta muhteşemdiii doğru yere

Yorum

• Şimdi Antep maçının gollerine baktım da Özer ortalıyor,biri kafasıyla indiriyor,biri atıyor.3 gol aynı şekilde.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi Antep maçının gollerine baktım da Özer ortalıyor,biri kafasıyla indiriyor,biri atıyor.3 gol aynı şekilde.
              bir tane de sefa nın çeviremediği top vardı ki en güzel pası oydu.o gol gelse maçı da çevirecektik.yazık oldu.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir tane de sefa nın çeviremediği top vardı ki en güzel pası oydu.o gol gelse maçı da çevirecektik.yazık oldu.
                İlk organize golümüzü atıyorduk topu çevirebilse Sefa. Özer geldikten sonra hücum organizasyonlarında hiç korkum yok. Gol sorununu çözecek Özer kardeşim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Evet puani aldiysak özerin katkisi büyük ama bazi pozisyonlarda çok bencil davrandi pası düşünmesi gerekirdi.. kendini yeniden gösterme istegine bagliyorum ben ve sakatlikdan yeni cikisina
                  Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Allah sakatlık kaza bela vermez inşallah liderimiz olacak inşallah..

Yorum

• Özer'in dönmesi çok güzel , inşallah sakatlanmadan ilk yarıyı kapatır.
                      DOZER CEMİL

Yorum

• Ozer sakatliktan sonra ilk macina cikmasina ve o kisa surede orta sahada harika isler cikardi ya Akhisar macinda ya sol acikta izleriz yada sag acikta.

#PsikopatVahidOley
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• 3 golde de payı var adamın ortalarıyla
                          mehmet ile ikisi beraber oynayabilir mi onu düşünüyorum
                          特拉布宗冠軍

Yorum

• Bir kaç maç daha sonradan oyuna girmeli..3 aydır sakat olan adama bir anda yüklenilmez..Hatta son maçta bu kadar oynatılması da antrenör hatasıdır
                            En son truva28 tarafından düzenlendi; 28.10.2014, 21:43.

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hoş geldi.

Hayirdir Sibel
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Aranan kan geldi ortasahayı toplayacaktır.
                                22 Mustafa Yumlu

Yorum

Yükleniyor...
                                X