Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010-2011 sezonunda sonuçta FENERBAHÇE'deydin...
    Bu yeter Özer efendi
    Isınamadım sana ısınamayacaağım..
    Çok önemli değil belki ama gene diğerleri gibi kıçını dönüp gideceğin için
    farketmiyor Özer kardeş..
    En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 10.04.2014, 19:53.
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• özerin sahadaki mucadelesini görüp takdir etmemek mumkun değil,insallah boyle devam eder.

Yorum

• Allah utandırmasın takımdaki birkac kalteli isimden biri.
        bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Özer Hurmacı, 2010-11 sezonuyla ilgili olarak da çok ses getirecek açıklamalar yaptı. 27 yaşındaki oyuncu, “Benim ayağım kırılmış, ter dökmüşüm, karşılığında biri bunlara ihanet etmiş ve sonra da benim için ahlaksız diye açıklama yaptırıyor. Hem UEFA, hem CAS, hem de yargı suçu onaylamış. Şimdi bu durumda ben mi ahlaksızım? Ahlaksız benim emeğimi çalan insandır. Kendi teknik heyetine, kendi futbolcuna, kendi taraftarına güvenmeyen bir insan var” dedi.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Özer Aziz'in içinden geçmiş resmen.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Şenol Güneş "A. K. ve futbolcuları şike yapmamıştır" dediğinde tefe koyulmuştu, Özer de farklı şeyler söylemiyor.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Arkadaslar şenol hoca fbli futbolcular şike yapmadi dedi ama yöneticiler yapti dedi yani sonucta şike yapti fb diyor özer de aynisini diyor yani bunda yadirgayacak bisey yok

Yorum

• oyunun içinde olma isteği çok önemli, bu isteği takımıda kendinide bi seviye yukarı çıkarıyor. inşallah bu hırsı, kazanma isteği kaybolmaz, süreklilik arz eder.
                  futbolcunun geçmişi önemlidir,daha önemliside takımla birlikteyken ne yaptığıdır.
                  kapasitesi çok üst düzey değil yani bi messi olmasını beklenemez, beklentimizi çok üst yerlere koymamak gerekir.
                  Bana takımı için savaşacak oyuncu ruhu lazım!!!

Yorum

• Önümüzdeki sezon daha faydalı olacaktır.Halen fizik olarak hazır değil
                    22 Mustafa Yumlu

Yorum

• şöyle 3-4 tane daha trabzon ruhuyla oynacak adam bulursak seneye kafaya oynarız.
                      -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar şenol hoca fbli futbolcular şike yapmadi dedi ama yöneticiler yapti dedi yani sonucta şike yapti fb diyor özer de aynisini diyor yani bunda yadirgayacak bisey yok
                        zaten futbolcunun şike yapması kulübü bağlamaz, yöneticinin şikesi kulübü bağlar, Özer doğrusunu söylemiş

Yorum

• ben inanıyorum ki Özer Trabzonspor'un efsaneleri arasına girecek bir futbolcu, yolun ve bahtın açık, vurduğun gol olsun inşallah, ona 61 numaralı forma çok yakışır değil mi arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şöyle 3-4 tane daha trabzon ruhuyla oynacak adam bulursak seneye kafaya oynarız.
                            mesele bu aslında Takımda Trabzonlu oyuncu olsun derken boyle kaliteli ve yetenekli adamları kastettik. Ama yonetim her buldugunu takıma doldurdu malesef.
                            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• AW: Özer Hurmacı

Çıkıp adli süreç tamamlandı, fb suçlu bulundu, o sezonun hak edeni Trabzonspormuş demediği sürece benim için volkandan emreden farkı yoktur. Kelime-i şahadet getirmek Islamın birinci şartı ise, Trabzonsporluluğun birinci şartıda benim için "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspordur" cümlesidir. İsterse maç başına gol ortalaması 5.0'a çıksın, bu cümleyi kurmadıkça Trabzonsporluluğun birinci şartını yerine getirememiş sayıyorum kendisini. Ha iyi futbolcudur orası ayrı. O düzeyde futbolcu olmak zordur, ama böyle bir dönemde Trabzonsporluluk duruşunu göstermek dahada zordur.

Gesendet.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sözde Trabzonsporlu Özer olacağına Sahada Trabzonsporlu bir Özeri tercih ederim.Artık laf devri bitti beyler.İcraata bakın.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Yükleniyor...
                                X