Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güzel tepkiler....
    Hepsine katılıyorum ...

Fatih'te çok koşuyor mücadele ediyor ama ona ana avrat düz gidiliyor.....
    Koşu mesafesi en az özer kadardır belki de daha fazl...

Neyse..
    Umarım bonservisin için fazla uğraş verilmez...

Ama lemi Dayın varya seni kurtarır
    Allah akıl fikir versin,Fatih Atik'le Özer'i aynı kefeye koyan bir adam olarak hiç boşuna futbol maçı izlemeyin bence bundan sonra...İşin kötüsü bi de futboldan anladığınızı sanıyorsunuz sanırım,yazık gerçekten...

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      orda tekte vurmak kolay iş değil. cardozo bile olsa atamayabilirdi. yapması gereken topu sağına çekip temiz bir vuruş yapmaktı, maç heyecanına yenik düştü.

10 numaraysan bu topları bitirmek için oynuyorsun. bitiremiyorsan kötü oyuncusun. yapacak fazla bir şey yok. iyi bir yedek olacağını düşünüyorum. bonservisi elinde gelecekse ve yıllık 800 bin euro falan kazanacaksa takımda kalmasında fayda var.
      10 numara derken, temsili 10 numara... hani kaleciler 99 falan giyiyor ya, onun gibi bişey... bi ara umut bulut da giyiyordu galiba...

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımda yıldız dolu ya Özer'i beğenmiyor hala bazıları,şaka gibi gerçekten..Şu takımın en iyi 3 futbolcusundan birine Fatih Atik muamelesi yapacaklar utanmasalar..Sanki seneye 20 tane yıldız gelecekte Özer'i göndertmeye çalışıyorlar akılları sıra,neyse...

Bu arada dün yaptığı hareketi doğru bulmadım..Kötü niyetli olmadığına eminim ama yine de yanlıştı davranışı.Ama şov yaptı diyenler ayıp ediyor,bu kadar haksızlık da yapılmaz bir oyuncuya..Geçen seneden beri burada bu çocuk;ne zaman böyle bir hareket yaptı da böyle konuşabiliyorsunuz?

Ben de ağlamasına bir şey diyemem.Bana göre insanlar yalandan ağlayamaz fakat hep taraftara iyi görünme hareketleri yapıyor.Bazen çok absürt kaçıyor.Her kötü oynadıpımjz maçtan sonra Trabzonsporluluk şöyledir böyledir,ben çok üzgünüm; hatta bir defasında bura benim toprağım ben asla bu takımdan yollamazlar,stadyumda taraftara yönelik hareketler, tabi bunlar normal şeyler ancak o kadar çok yapıyor ki bir süre sonra samimiyetsiz geliyor.
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de ağlamasına bir şey diyemem.Bana göre insanlar yalandan ağlayamaz fakat hep taraftara iyi görünme hareketleri yapıyor.Bazen çok absürt kaçıyor.Her kötü oynadıpımjz maçtan sonra Trabzonsporluluk şöyledir böyledir,ben çok üzgünüm; hatta bir defasında bura benim toprağım ben asla bu takımdan yollamazlar,stadyumda taraftara yönelik hareketler, tabi bunlar normal şeyler ancak o kadar çok yapıyor ki bir süre sonra samimiyetsiz geliyor.
          Böyle yapmasının sebebi kendisine karşı hala önyargıları olan insanların olması..Çünkü hala fbde oynadığı için Özer'e takmış birçok insan var.Halbuki bu adam çocukluğundan beri Trabzonsporlu.Başka bir takımda oynamış olabilir ama bu Trabzonsporlu olduğu gerçeğini değiştirmez..Bu tarz hareketleri ben de çok sevmem ama Özer'e pek fazla kızamıyorum bu konuda.Bu kadar önyargı olmasaydı böyle davranmazdı eminim

Yorum

• Özer'i sanırım bir ben beğeniyorum....

Tamam kusursuz değil ama ...

İyi adam yahu Özer,ne istiyoruz daha...

Özer'e gelene kadar....
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Erkan ne yaptıda ÖZER ' e sıra geldi...önce Yusuf u değilde Erkanı ılk 11 de başlatan hocayı eleştirelim.
              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
              [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özer'i sanırım bir ben beğeniyorum....

Tamam kusursuz değil ama ...

İyi adam yahu Özer,ne istiyoruz daha...

Özer'e gelene kadar....
                Yalnız değilsin İlker kardeşim... Öz evlat olacaksa böyle olsun... Bu takımın olmazsa olmazıdır Özer...

Yorum

• Çoğu kişinin kafasında Özer için taraftara oynuyor algısı var. Bu neden oluştu bilmiyorum ama böyle.
                  Normal bir oyuncunu yaptığında çok hoş karşılanacak hareketlerini Özer yapınca taraftara oynamak oluyor.
                  Özer'in alınmasını istemeyenlerden biri de bendim. Ancak Özer'in saha içi duruşu bu fikrimi değiştirdi.
                  Sanırım Özer hakkında fikirleri değişen ender kişilerden biri de benim.
                  Sevmeyen/istemeyen gene istemiyor. Seven/isteyen gene sonuna kadar savunuyor.

Özer'in çok etkili oynadığını söyleyemem ancak şu takımda Özer hiçbir şey yapmıyor demek bana çok garip geliyor.
                  Özer'in olmadığı maçlarda Mehmet Ekici'nin nasıl yalnız kaldığını hepimiz hatırlıyoruz.
                  Sahada Mehmet'ten başka TOP İSTEYEN, DİKİNE GİTMEYE ÇALIŞAN oyuncu olmadığını da.
                  Özer şu an için bence takımın değişmez 3-4 isminden biridir.
                  Ha, yerine çok daha kaliteli bir oyuncu alınırsa eyvallah, bonservisi alınmasın.
                  Ama o konuda da pek ümidim yok. O yüzden Özer kalsın istiyorum.
                  En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 04.05.2015, 17:11.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalnız değilsin İlker kardeşim... Öz evlat olacaksa böyle olsun... Bu takımın olmazsa olmazıdır Özer...
                    Ümit abim,benim Özer'i beğenmemin sebebi Trabzonluluğuyla ilgili değil.Öyle düşündüğümü zannettiğini sanmıyorum zaten

İsterse Afrikalı olsun.

Hırslı adam,takımı da sahipleniyor,kötü oyuncu da değil hani.

Dünkü maçta da fena oynamadı bence....

Bu adam takımda kalmalı....
                    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 04.05.2015, 17:07.
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Özer kesinlikle kalmali..

Yorum

• Özer Hurmacı, Mehmet Ekici gibi 3-4 tane daha futbolcu olsaydı şu takımda gözümüz futbol görürdü.

Fakat sallamaya devam edenler susmayacaktır, biliyorum.

Dün Mehmet Ekici için bile ufaktan sallamaya başlayanları gördüm.

Daha geçmişte Fatih Tekke, Gökdeniz'e sallayanları da gördüm.

Bu tarz insanlar hiç bir zaman eksilmeyecektir.

Sonuçta her zihnin futboldan anlamasını beklemek de saçmalık olur.

Yorum

• Mikser
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çoğu kişinin kafasında Özer için taraftara oynuyor algısı var. Bu neden oluştu bilmiyorum ama böyle.
                            Normal bir oyuncunu yaptığında çok hoş karşılanacak hareketlerini Özer yapınca taraftara oynamak oluyor.
                            Özer'in alınmasını istemeyenlerden biri de bendim. Ancak Özer'in saha içi duruşu bu fikrimi değiştirdi.
                            Sanırım Özer hakkında fikirleri değişen ender kişilerden biri de benim.
                            Sevmeyen/istemeyen gene istemiyor. Seven/isteyen gene sonuna kadar savunuyor.

Özer'in çok etkili oynadığını söyleyemem ancak şu takımda Özer hiçbir şey yapmıyor demek bana çok garip geliyor.
                            Özer'in olmadığı maçlarda Mehmet Ekici'nin nasıl yalnız kaldığını hepimiz hatırlıyoruz.
                            Sahada Mehmet'ten başka TOP İSTEYEN, DİKİNE GİTMEYE ÇALIŞAN oyuncu olmadığına.
                            Özer şu an için bence takımın değişmez 3-4 isminden biridir.
                            Ha, yerine çok daha kaliteli bir oyuncu alınırsa eyvallah, bonservisi alınmasın.
                            Ama o konuda da pek ümidim yok. O yüzden Özer kalsın istiyorum.
                            ufkumu açan bir değerlendirme oldu. fenerle alakalı bir bilinç altı tepki olabilir.erkana da bakınca durum bu. özere fenerden kaynaklanan bir genel önyargı var, özevlat olduğu için yaptığı hareketlerin artislik yapma topunu oyna noktasına getireleceği çok açık.benzer tepkiler yusufa da geliyor çünkü. bütün bunları olumluya çevirecek sürekli bir performans gösteremedi. son olarak maçı da kaybedince tepki çekiyor. böyle bir algoritması var taraftarın. eğer işler kötü gidiyorsa allah trabzonlu veya fenerle bir münasebeti olmuş futbolcu ve hocayı korusun.

Yorum

• adamsin özer!
                              hicbir hareketini tribüne oynuyormus gibi algilamiyorum...
                              duygusal bir futbolcu. eger özeri eskilerden beri takip eden varsa anlar zaten. trabzonsporda kendi kendine daha cok baski yapiyor. kazanmayi herseyden cok istiyor.
                              cok acik söylüyorum eger özer trabzonsporlu olmasaydi bu takima iki kat daha faydali olurdu. malesef kendini cok kasiyor zamani gelince.
                              10 numaranin topla oynama rahatligini birtürlü yansitamiyor tam anlamiyla oyununa.

ama dün kacirdigi pozisyon haric takimin en iyisiydi. evet o top kacmamasi lazim, o top kaleye girmesi lazim. ama oda insan degilmi? trabzonspora geldiginden bu yana böyle bi pozisyon kacirmismi? onuda bosver. daha iki hafta önce galatasaraya attigi gölü düsünün. o kosuyu bizim ruhsuz futbolculardan hangisi yapardi baska? herkez mal mal topu seyrederdi.

özer bu takimin degismezidir. ekici, özer, onur, bosingwa, cardozo. bunlarin yanina 6 tane kaliteli futbolcu koy bak nasil sampiyonlugun bir numarali adayi oluyoruz.

ama benim icim rahat. seven seviyor özeri. kiymetini birgün herkez anlicak.

devam et özer! sen bize seneye'da cok lazim olacaksin.
                              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bir insan hırslı diye de eleştirilir mi yahu.

Çocuk oyundan çıkmayı kendine yediremedi, kendi içinde bir tepki verdi.Şiddetli bi tepki olmamasına rağmen geri döndü ve yedek kulübesinden maçı izlemeye devam etti.

Özer değil , burada yerli yersiz ,saçma sapan ithamlarda bulunanlar show yapıyor.
                                #Dik oyna

Yorum

Yükleniyor...
                                X