Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak se_mah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nasıl yani biz 6 yı 7 yı ne zaman yedik [emoji2]

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İroni yaptı arkadaş kendi çapında, sağlam bi Özer fanıdır belki de akrabasıdır bilemiyorum.
    İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun Hoca yönetimin ve taraftarın etkisinde kalmazsa kadrosunda görmek isteyecektir Özer'i
    Yav he he az sabret 1-2 hafta kaldı görecen etkiyi tepkiyi.
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Konu kilitlenmesine az kaldı madem biraz Özer kimdir hatırlatalım sizlere: Şikeyi reddeden adamdır(!) kendisi http://www.internethaber.com/fener-h...di-363781h.htm

Bizde alacağı için tffye başvuran bu has Trabzonlu(!) şbde gerekirse 2 yıl ücretsiz oynar!

En son slmn tarafından düzenlendi; 02.06.2016, 01:48.
      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Yalnız ilk 30-40 sayfayı taradım. Oy oy neler yazılmış öyle Baştan beri net duruş sergileyen Sibel, İbrahim gibi 2-3 arkadaş varmış onları tebrik ederim. Benim de bu konudaki ilk mesajım umarım bonservisi alınmaz olmuş kendimi de tebrik ederim. Ayrıca burada akrabası olarak gördüğüm 2 kişi de baştan beri aynı şeyleri söylemişler, nato kafa nato mermer

Olumlu yorum yapan arkadaşları alıntılayıp mahcup etmek istemedim. Yalnız [MENTION=46761]Hakan[/MENTION] hocam merak ettiğimden soruyorum, hala sıkı Özer fanı mısın? Çok şaşırdım mesajlarını okurken ne yalan söyleyeyim...
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yalnız ilk 30-40 sayfayı taradım. Oy oy neler yazılmış öyle Baştan beri net duruş sergileyen Sibel, İbrahim gibi 2-3 arkadaş varmış onları tebrik ederim. Benim de bu konudaki ilk mesajım umarım bonservisi alınmaz olmuş kendimi de tebrik ederim. Ayrıca burada akrabası olarak gördüğüm 2 kişi de baştan beri aynı şeyleri söylemişler, nato kafa nato mermer

Olumlu yorum yapan arkadaşları alıntılayıp mahcup etmek istemedim. Yalnız @Hakan hocam merak ettiğimden soruyorum, hala sıkı Özer fanı mısın? Çok şaşırdım mesajlarını okurken ne yalan söyleyeyim...
          30-40 sayfada cok az mesajim var, yinede biseyler yazmak istedim

önemli olan oyuncuyu performansina göre degerlendirme

durus sergileyen arkadaslar daha cok gecmisinlen bunu yürüttüler

poh pohladigim bir ileti olmasada ilk izledigimden beri hayraniyim, malesef sikecilerdeki macerasi karakterini bozdugu ortada, oraya gidisinlen gelisimi durdu.
          özel hayati üzerine bisey yazmak yakisik olmasada, ceren hindistanlan ayrilisindan sonra iyice gevsedi bence
          son olarak takim icinde iktidar kurma ihtiraslarinin kurbani oldu
          en aci olan bu yolda medjanindekurban edilmesi oldu

her seyi eline yüzüne bulastirdi boyunun yetmedigiyüksekliklere tirmanmak isteyince

ins. gider, oda bizde rahatlariz
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ersun hocanin bunun gibi hizipci ve kalitesiz bir futbolcu artigini takimda tutacagini sanmiyorum.

Yorum

• Kadro'da kalsa dahi Baskan'in gruplasma hk. cok ciddi söylemleri var. Bence bundan sonra bu tür olaylara ön ayak olmak g.t ister.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İnsanlara iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. Bu adam takıma geldiğinden beri hep aynı laflar neymiş takım içinde gruplaşma yaratıyormuş! Var mı kanıtın arkadaş ? Nasıl bir gruplaşma içinde olmuş bu adam ? Geldiğinden beri Medjani dışında kimle sorun yaşamış söyleyin ? O da tamamen saha içinde yaşanan bir pozisyonla ilgiliydi, daha sonra diğer oyuncular olayı ayırmıştı zaten. Her takımda olan şeyler bunlar zaten Medjani o olaydan sonra ayrılmadı takımdan finansal sebeblerden dolayı sonra ayrıldı. Hem de kulübü Fifa'ya şikayet ederek...

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnsanlara iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. Bu adam takıma geldiğinden beri hep aynı laflar neymiş takım içinde gruplaşma yaratıyormuş! Var mı kanıtın arkadaş ? Nasıl bir gruplaşma içinde olmuş bu adam ? Geldiğinden beri Medjani dışında kimle sorun yaşamış söyleyin ? O da tamamen saha içinde yaşanan bir pozisyonla ilgiliydi, daha sonra diğer oyuncular olayı ayırmıştı zaten. Her takımda olan şeyler bunlar zaten Medjani o olaydan sonra ayrılmadı takımdan finansal sebeblerden dolayı sonra ayrıldı. Hem de kulübü Fifa'ya şikayet ederek...
                  Nickin savunmaya çalıştığın kişiyi hatırlatıyor bana
                  8. Kuşatma

Yorum

• Kesinlikle gitmesi gerekiyor. Bu saatten sonra başarılı olması zor.

O da kendine yeni sayfa açsın, biz zaten öyle yapıyoruz.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Osmanlı ayarında birisi sende gideceksin yeni stada ayak basmayacaksın

Dayına söyle sana takım bulur

Yorum

• [MENTION=27997]slmn[/MENTION] Benim yorumlarım genelde abartı olur da kiradayken iyiydi tutuyodum kendisini.

Yorum

• Bunu alan takımda çıkmaz, mecbur feş etcez..

Yorum

• Hala burdamısın sütoğlan?
                            :mad:

Yorum

• Gittiğin gün kurban kesmek lazım..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Madem bu kadar TS 'liydin ne diye feneve gittin ey insan evladı? İstenmiyorsun işte git.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                MCMLXVII

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim