Seni hic sevmedim sütoğlan dayınıda sevmezdim zaten
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
senin yuzunden medjani gibi cok iyi bir oyuncuyu kaybettik.Sırf bu verdigin zarar yuzunden dahi senden nefret edilir.
Ankarasporda iken oldukca yetenekli oldugunu dusunuyordum.Şikebahcede oynarken ne kadar yanıldıgımı anladım.
Su takıma veremedigin katkı,kendini futbolcu zannetmen,taraftar gruplarıyla kurdugun munasebet,gitmemek icin diretmen insan kalitenide ortaya koydu.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bu adam ne kadar yüzsüz böyle git dersin gitmez TFF bizi şikayet eder kadro dışı olduğunda sahte rapor alır hemen birde şimdi yüzsüz ce yönetimle görüşmek istiyor seni Şb gittiğinden beri sevmiYorum yumlu la el ele verip defolun gidinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
inşallah göreceğiz o günleriİlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam ne kadar yüzsüz böyle git dersin gitmez TFF bizi şikayet eder kadro dışı olduğunda sahte rapor alır hemen birde şimdi yüzsüz ce yönetimle görüşmek istiyor seni Şb gittiğinden beri sevmiYorum yumlu la el ele verip defolun gidin
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Diplere oynayan performansına rağmen kirallıkken bonservisine para verdik bu adamın.
Üstüne bir de hayatını kurtaracak bir maaş, dibe batmış performansına rağmen.
Sırf gönül-hatır meselesi yüzünden Trabzonspor forması giydin.
Hacıosmanoğlu'nu bir kez daha rahmetle anıyorum.''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
bu saatden sonra takıma zerre faydası olacagına ınanmıyorum ınanmak ıstıyorum ama olmuyor.. profesyonelce gıtmesını beklıyorum ama bellıki oda olmayacak sezon basında hala takımda olursa hıc sasırmayın geldıgınde yaptıgı sovun yarısı kadar oynasa ıdı cok ıse yarardıTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Her gün bi umut gelip bakıyorum hala burdasınEn son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 15.06.2016, 21:05.:mad:
Yorum
-
takımı sahiplenme görüntüsü bile mide bulandırıyor artık umarım giderölmeden bir şampiyonluk kutlasak be :)
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum