Birinin Özer'e harika bir on numara olmadığını hatta o pozisyon için berbat bir seçenek olduğunu söylemesi lazım. Her duran top kazandığımızda topun başına gerçekten bir şey yapacakmış gibi geçtikçe deliriyorum. Bir kerecik olsun bu topları olumlu kullansa bari ama onu bile yapamıyor.
dayısının gülü napıyosun maaşlar tıkır tıkır yatıyodur allah bilir dayına söylede bizi de alsın kulübe çok da istemem aylık 5 binliraya oynarım iddaa ediyorum senin yaptıklarının 2 katını yaparım
ha bu arada bol bol koş şu an bile koşabilirsin
Özer Marinle yer değiştirdi bir ara tamamen kayboldu sahada. 2.yarı başı oyuna dahil olmuştu sonra yine koptu ve çıktı oyundan. Bunnu diyorum. Cavandanın sola geçmesi Salih'in sağa geçmesi değil.
İlk 45 dakika olmasada ikinci yarının başlamasıyla hatalar zincirine adeta bodoslama giriş yaptı.. İnsiyatif alarak bazı hareketler yapıyor ancak başarısız olduğunda ıslıklanmaya dayanamıyor... Ya pas vereceksin ya da yaptığın hareketin hakkını bu kadar basit... Trabzonspor'un asla ilk 11 oyuncusu olabilecek kapasitede birisi değil dün akşam hiç beğenmedim sadece koşuyor yaratıcılık yok pres yok ortaları acayip gidiyor başarılı pas sayısı oyun kurucu mevkisinde oynadığı süreyi göz önünde bulundurursak çok az...
Bu Özer ile olmaz...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Özer, Trabzonspor'da ilk 11 oynayabilecek birisi kesinlikle değil. Sıkıştığımız durumlarda, olası sakatlıklarda son 10-15 dakika koy oyuna boşuna koşsun dursun. Başka bir şey yaptığı kesinlikle yok çünkü arkadaş, yoook!
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum