Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün övenler isteyenler seneye ilk sırada sövenler olacaktır.. Sıkıntı yok görüşürüz
    Hayatımda hiçbir futbolcuya sövmedim. Görüşelim
    En son atomantcum tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 18:54.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Futbol zekâsı var ama kafası geç çalışıyor maç anında.

Zaten o kafayı hızlı çalıştırsa şu anda Galatasaray'da falan top koşturuyor olurdu.
      Bir forum yöneticisini geçtim bir Trabzonspor taraftarına da yakışmayan bir mesaj.''O nedemek'' şeklinde sorulan soruya da anlamaza gelinerek verilen bir cevap.Çok yazık diyorum başka birşey demiyorum...

Yorum

• hayırlı olsun güzel haber
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Cardozonun garanti 2.5 m aldığı yerde gayet makul bir ücret alacak.

Yorum

• Özer Hurmacı

Hayırlı olsun. Bu saatten sonra aldığı parayı göstereceği performans ile ölçülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
            Hz. Ömer.

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              6 milyonluk Waris'ten daha iyi bir yedek olacağı kesin.

6 milyonluk oyuncuyu bir kez bile doğru yerinde oynatacak cesaretimiz olmadığı için tabi ki Özer daha iyi bir yedek.

Waris ilk 11 oyuncusudur. Bunu ileride göreceğiz.

Yorum

• Özer madem bu kadar hırslı 1 milyon 'a anlaşır şampiyon olursak +500 bin € maddesi koydururdu. Bak o zama gıkı çıkar mıydı taraftarın.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özer madem bu kadar hırslı 1 milyon 'a anlaşır şampiyon olursak +500 bin € maddesi koydururdu. Bak o zama gıkı çıkar mıydı taraftarın.
                  Eminmisin gıkı çıkmayacağına o zaman da niye 800 değildi derlerdi..

Yorum

• İyi yamadın la kendini
                    Helal Olsun..
                    Başarılar
                    Göreceğiz
                    sen bu takımda topçu olacak kalibrede değilsin..
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• Futbolcusuna bu kadar hakaret eden başka taraftar varmıdır acaba..utanıyorum kendini bilmez yapılan yorumlardan.Özer bu takımın topcusu değil.kim ulan bu takımın topçusu..Tolgay karaktersizimi, yada hürriyet doğa kaya şerefsizlerimi..adam canını dişine takarak oynuyor sahada çok koşuyor diyemi beğenmiyorsunuz..alışdınız tabi Costant gibi maluda gibi karaktersizlere verilen paralara bu adama laf edersiniz..Costant hata yapar ama takımda kalsın. cünkü kaliteli oyuncu, bırakın Allah aşkına hiç samimi değilsiniz.

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eminmisin gıkı çıkmayacağına o zaman da niye 800 değildi derlerdi..
                        Onu bilemem işte ama ben çok takılmıyorum. Sonuçta bu kulüp ne paralar saçıyor. Yabancı kuralının gelmesiyle bana biraz falza geldi ama şu anki oyunundan memnunum şu oyunuyla devam etsin genele yaysın 8 numaraya ihtiyaç kalmaz.

Yorum

Onu bilemem işte ama ben çok takılmıyorum. Sonuçta bu kulüp ne paralar saçıyor. Yabancı kuralının gelmesiyle bana biraz falza geldi ama şu anki oyunundan memnunum şu oyunuyla devam etsin genele yaysın 8 numaraya ihtiyaç kalmaz.
                          sonuçta adam canını dişine takarak oynuyor.bu sene 6 gol 5 asist yapmış..ne yapması lazım 20 gol 20 asistmi...bu klup 1,2 milyonlarla batmaz ama costant maluda janko zokora ya veriyen paralardan batar..ben takılmıyorum özer'in aldığı paraya hakkını da verecektir inanıyorum

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sonuçta adam canını dişine takarak oynuyor.bu sene 6 gol 5 asist yapmış..ne yapması lazım 20 gol 20 asistmi...bu klup 1,2 milyonlarla batmaz ama costant maluda janko zokora ya veriyen paralardan batar..ben takılmıyorum özer'in aldığı paraya hakkını da verecektir inanıyorum
                            İnşallah , ben Özer'in başarılı olmasını isterim.

Yorum

İnşallah , ben Özer'in başarılı olmasını isterim.
                              bende isterim..bizim futbol bilgisi güçlü arkadaşlarımız yaygaraya şimdiden başlamış.

Yorum

• Samimi degilsin özer
                                tribünlere oynamayi birak sahada görevini yerine getir

Kalmasini istiyordun ama bu sartlar altinda asla
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim