Haksız parayla ilgili yorumlarınızı "Soner Aydoğdu" sayfasında dile getirin derim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
O nedemek?İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol zekâsı var ama kafası geç çalışıyor maç anında.
Zaten o kafayı hızlı çalıştırsa şu anda Galatasaray'da falan top koşturuyor olurdu.
Yorum
-
Şu demek; futbol zekâsı var ancak oyun anında o anda düşünmesi gerektiği şeyleri 5 saniye sonra düşünebiliyor.İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO nedemek?And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
6 milyonluk Waris'ten daha iyi bir yedek olacağı kesin.İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi bir yedek olur, fazlası değil.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
1.2 milyon euro fazla para değil kimse abartmasın..3 büyüklerde kadroya bile giremeyen adamlar minimum 1.5 milyon euro para alıyor..Sen Özer gibi yönlü bir futbolcuyu sadece 1.5 milyon euroya almışsın..Senelerdir rezil topçulara ödenen rezalet paralara sesi çıkmadı bu insanların,şimdi sırf bu çocuğu sevmedikleri için adamın alacağı kuruşun derdini yapıyorlar,şaka gibi...
Yorum
-
Hakan transferinden sonra dediklerinizden nasil pisman olduysaniz Özerde sizi yine pisman edecek bundan eminim !
Özer alindiktan sonra cok elestirildi, ilk maclardan sonra burda herkes onu övmeye basladi ama malesef sakatlandi. Ancak forumuna geri buluyor.
Aynisi Mehmet Ekiciyle olmustu. Bizi transfer edilginde "sakat oyuncuya okadar para verilirmi" diyenlere ben "hepinizi pisman edecek ve birkac sene sonra Avrupaya gider" diyordum. Simdi o insanlar Mehmet Ekiciye top gelsin diye yalvariyorlar.
Hep negatif olmaya bayiliriz. Yok Ersun Bosingwayi stoper oynatti diye sakatlandi, yok Hakandan, Özerden, Mehmetten hic birsey olmaz felan.
Birkerede olumlu konusalim, bu cocuklar akilsiz degil, mücadelenin ve forma hakki ne oldugunu iyi biliyorlar.
Salihe yenetksiz diyebilirsiniz, ama forma icin savasi ve hirsi onu benim gözümde ilk 11 oyuncusu yapiyor. Öteki yanda Sefa gibi yetenekli bir oyuncu varken formasi ve arma icin savasmamasi onu 18 disina itiyor.
Savasmayi ögrenmeliler, bunuda biz, pozitif mesajlarla onlara ögretmeliyiz.
Bu formanin degerini anlata anlata göstermiliyiz.
Bu savasma ve istekli ruhu son zamanlarda Özer, Hakan ve Salihde görüyorum. Onur ve Bosingwada zaten var. Istekli ve atesli olan oyuncu sayisi artarsa rekabette, performansda, basarida artar.
Biz yeterki oyuncularimizi gerek Forum üzerinden gerek saha disinda yipratmayi birakalim, onlara yön verelim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum