Futbol zekâsı var ama kafası geç çalışıyor maç anında.
Zaten o kafayı hızlı çalıştırsa şu anda Galatasaray'da falan top koşturuyor olurdu.
Bir forum yöneticisini geçtim bir Trabzonspor taraftarına da yakışmayan bir mesaj.''O nedemek'' şeklinde sorulan soruya da anlamaza gelinerek verilen bir cevap.Çok yazık diyorum başka birşey demiyorum...
Futbolcusuna bu kadar hakaret eden başka taraftar varmıdır acaba..utanıyorum kendini bilmez yapılan yorumlardan.Özer bu takımın topcusu değil.kim ulan bu takımın topçusu..Tolgay karaktersizimi, yada hürriyet doğa kaya şerefsizlerimi..adam canını dişine takarak oynuyor sahada çok koşuyor diyemi beğenmiyorsunuz..alışdınız tabi Costant gibi maluda gibi karaktersizlere verilen paralara bu adama laf edersiniz..Costant hata yapar ama takımda kalsın. cünkü kaliteli oyuncu, bırakın Allah aşkına hiç samimi değilsiniz.
Eminmisin gıkı çıkmayacağına o zaman da niye 800 değildi derlerdi..
Onu bilemem işte ama ben çok takılmıyorum. Sonuçta bu kulüp ne paralar saçıyor. Yabancı kuralının gelmesiyle bana biraz falza geldi ama şu anki oyunundan memnunum şu oyunuyla devam etsin genele yaysın 8 numaraya ihtiyaç kalmaz.
Onu bilemem işte ama ben çok takılmıyorum. Sonuçta bu kulüp ne paralar saçıyor. Yabancı kuralının gelmesiyle bana biraz falza geldi ama şu anki oyunundan memnunum şu oyunuyla devam etsin genele yaysın 8 numaraya ihtiyaç kalmaz.
sonuçta adam canını dişine takarak oynuyor.bu sene 6 gol 5 asist yapmış..ne yapması lazım 20 gol 20 asistmi...bu klup 1,2 milyonlarla batmaz ama costant maluda janko zokora ya veriyen paralardan batar..ben takılmıyorum özer'in aldığı paraya hakkını da verecektir inanıyorum
sonuçta adam canını dişine takarak oynuyor.bu sene 6 gol 5 asist yapmış..ne yapması lazım 20 gol 20 asistmi...bu klup 1,2 milyonlarla batmaz ama costant maluda janko zokora ya veriyen paralardan batar..ben takılmıyorum özer'in aldığı paraya hakkını da verecektir inanıyorum
Yorum