Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyni olan nadir topçulardan sahada takımda

Ekici özer gibi beyni olan adamların yanına 2 tane akılıyla oynayan açık oyuncuları lazım

Yorum

• ortasahada varlığını hissettirdi bu maç.sürekli top aldı, golünü de attı.böyle basit oynadıkça hep yararlı olur.

Yorum

• Ersun Yanal Özer'i istemiyor bilerek komplo kuruyor diye haberler çıkaran yerel medya hocanın açıklamalarından sonra neler uyduracak?
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Birinci sınıf bir gol attı ve gene kafaları karıştırdı.Hep böyle olsa sorun yok ama Özer var diye kafamız rahat olamayacak maalesef.İstikrarsız.

Yorum

• Ynt: Özer Hurmacı

Maç maç yerine genel bakarsak kaliteli bir yedek olur takımda, o yüzden bonservisi makul olmak şartıyla (1.5 max) alınabilir.

Yorum

• Son haftalara girilirken ciddi şekilde kıpırdanma var. Eğer son 3 hafta böyle devam ederse bonservisi alınacaktır. Hırsıyla göze çarpıyor Mehmet Ekici gibi insiyatif almadıkça takımda yer bulması zor ancak yedek olur. Bugün beğendim.
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bir şeyler için uğraşıyor ya, hiç değilse uğraşıyor ben beğeniyorum isteğini arzusunu, umarım ortasahaya o beklediğimiz kritik adam alınırda mehmet ile birlikte rahat bir futbol oynarlar. Alınması taraftarı değilim tekrar kiralanmalı diyorum sonuçta güvenilecek bir insan değil, takım içinde bölücülük yapabilir.

Denemesi bedava 1 sene daha kiralar isek özer ya oynamayacak yada takım içinde ikilik yaratacak gruplar kuracaktır.
                En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 14.05.2015, 00:49.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Özer Hurmacı 2.yarıdaki 12 maçta Ts'ye ne verdi..
                  Sezon bitimine yaklaştıkça göz kırpıyor alın bonservisimi..
                  Hakan gibi kaliteli ve takımı benimseyen adamlar lazım..
                  Bence 1 sene daha kiralayalım samimiyetini görelim..
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• 1 maçla dağlar değişmez malesef...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Yetenek, kalite ve Trabzonsporluluk tamam. Lakin en istikrarlı tarafı istikrarsızlığı. Çok fahiş bir ücret sözkonusu değilse kalmalı, ama mutlaka alternatifi olarak ya da alternatif olarak.

Yorum

• 1,5 milyon € opsiyonu.
                        bu fiyata ayni kalitede baska futbolcu alabilirmiyiz? hayir

cok basit... kesinlikle alinmali
                        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bursa maçları olmasa ne yapacaktı ?

Yahu bu kaliteyi niye bir ben göremiyorum.. Arkadaşın sırtındaki numarayı okuyamıyorsunuz sanırım. "10"

Fiyatta indirime giderse iyi bir yedek olur başkası olmaz..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bursa maçları olmasa ne yapacaktı ?

Yahu bu kaliteyi niye bir ben göremiyorum.. Arkadaşın sırtındaki numarayı okuyamıyorsunuz sanırım. "10"

Fiyatta indirime giderse iyi bir yedek olur başkası olmaz..
                            Uff amma saçmaladınız ya..10 numara giyiyor diye ne yapması lazım?Ayrıca 10 numara giyse bile 10 numara pozisyonunda bu takımda Mehmet Ekici oynuyor..Hayır bunu da mı göremiyorsunuz?Anladık adamı sevmiyorsunuz da,sırf eleştiri olsun diye de artık yazmayın şuraya

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uff amma saçmaladınız ya..10 numara giyiyor diye ne yapması lazım?Ayrıca 10 numara giyse bile 10 numara pozisyonunda bu takımda Mehmet Ekici oynuyor..Hayır bunu da mı göremiyorsunuz?Anladık adamı sevmiyorsunuz da,sırf eleştiri olsun diye de artık yazmayın şuraya
                              Ok.

Yorum

• Camianın gazının alınması için, bu çocuğun formasına acilen bir sıfır daha eklenmelidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim