Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Toplasan 5 tane iyi maçı olmayan 5 gol 3 asistle oynayan "10 Numara"..

Bu adamın bonservisini almak gerçekten kötü tercih.. Eğer daha uygun şartlarda alınabilirse ve yedek beklemeyi sorun etmeyecekse olabilir ama önce 10 numarayı bırakmalı..
    1,5 mio, € daha iyisini mi alacan?

üstelik Trabzonspor lu...kesinlikle alinmali...
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor'da 10 numaralı formayı giyen futbolcu, bu pozisyonda o topu kaleye sokamıyorsa ... neyse!!!
      Bizim takımda 10 numara giyen oyuncuların 10 numaralıkla alakası bile yok. Umut, Adrian, Özer. Bu üçünden 10 numaraya tek yakışan az biraz Adrian'dı.

Yorum

• Ganitada otururken birden biri kalktı öndeki masadan. Bi baktım Özer.

Ulan dedim keşke daha önce görseydim, bir iki dakka konuşurdum dedim kendi kendime.
        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 11.05.2015, 23:24.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bjk maçında oyundan çıkarken anlamsızca ağlaması yüzünden Ersun hocayı taraftarın önüne atmıştı fakat hatasının farkına çabuk varıp kulübeye geçince takdir ettim.Özer bu takıma lazım.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bjk maçında oyundan çıkarken anlamsızca ağlaması yüzünden Ersun hocayı taraftarın önüne atmıştı fakat hatasının farkına çabuk varıp kulübeye geçince takdir ettim.Özer bu takıma lazım.
            birde özür mahiyetinde bir twit mivit atsa iyi olurdu.
            13 Vitor Hugo

Yorum

• Onda bu ego olduğu sürece Trabzonspor'a çok zarar verir
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim takımda 10 numara giyen oyuncuların 10 numaralıkla alakası bile yok. Umut, Adrian, Özer. Bu üçünden 10 numaraya tek yakışan az biraz Adrian'dı.
                zaten tarihimizde gercek 10 numara olan bi jaja var, ha bide marcelinho, baskasini ben hatirlamiyorum
                onlarda o formayi numarasini tasiyamamisdi
                10 numara trabzonda daha cok forvet bence, hami gibi yani
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hakan'la birlikte takımın en iyisiydi...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 6 gol oldu bu sezon...Duran top,penaltı falan olmadan hem de..Ayrıca ilk 7 maç yoktu onu da hatırlatalım skora katkısı olmadığını iddia eden üstün zekalı arkadaşlara...

Yorum

• Seni gereksiz yere, eleştirmek için eleştirenlere güzel cevap veriyorsun. Helal olsun Özer.
                      ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Güzel bir goldü, 3 puan getirdi. Teşekkürler...
                        TRABZONSPOR

Yorum

• 22 mac 6 gol 3 asiste ulasti. Güzel bi istatistik. Oyun icinde bazen sacmalamasa cok daha iyi olacak. Takimda kalmasi gereken bir oyuncu. Ilk 11 olmasa bile en kötü ihtimal cok iyi bi yedek oyuncu olur. Hirsiyla da takimi atesleyebiliyor. Bu da önemli.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Tebrikler Özer.

Yorum

• Konsantrasyonu üst düzey bi şekilde oynadı bugün. En iyi maçlarından biriydi.
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Müthiş performans tebrikler...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim