Toplasan 5 tane iyi maçı olmayan 5 gol 3 asistle oynayan "10 Numara"..
Bu adamın bonservisini almak gerçekten kötü tercih.. Eğer daha uygun şartlarda alınabilirse ve yedek beklemeyi sorun etmeyecekse olabilir ama önce 10 numarayı bırakmalı..
Bjk maçında oyundan çıkarken anlamsızca ağlaması yüzünden Ersun hocayı taraftarın önüne atmıştı fakat hatasının farkına çabuk varıp kulübeye geçince takdir ettim.Özer bu takıma lazım.
Bjk maçında oyundan çıkarken anlamsızca ağlaması yüzünden Ersun hocayı taraftarın önüne atmıştı fakat hatasının farkına çabuk varıp kulübeye geçince takdir ettim.Özer bu takıma lazım.
birde özür mahiyetinde bir twit mivit atsa iyi olurdu.
Bizim takımda 10 numara giyen oyuncuların 10 numaralıkla alakası bile yok. Umut, Adrian, Özer. Bu üçünden 10 numaraya tek yakışan az biraz Adrian'dı.
zaten tarihimizde gercek 10 numara olan bi jaja var, ha bide marcelinho, baskasini ben hatirlamiyorum
onlarda o formayi numarasini tasiyamamisdi
10 numara trabzonda daha cok forvet bence, hami gibi yani
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
6 gol oldu bu sezon...Duran top,penaltı falan olmadan hem de..Ayrıca ilk 7 maç yoktu onu da hatırlatalım skora katkısı olmadığını iddia eden üstün zekalı arkadaşlara...
22 mac 6 gol 3 asiste ulasti. Güzel bi istatistik. Oyun icinde bazen sacmalamasa cok daha iyi olacak. Takimda kalmasi gereken bir oyuncu. Ilk 11 olmasa bile en kötü ihtimal cok iyi bi yedek oyuncu olur. Hirsiyla da takimi atesleyebiliyor. Bu da önemli.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum