Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özer Hurmacı

Özer'in oyunu eleştirilir şimdiye kadar tribüne oynadığını da düşünüyorum lakin dünkü olay çok farklıydı.

Takımın yenik olmasını ve bir şeyler değiştiremeyecek olmasını kendine yediremedi ve sessiz sedasız soyunma odasına yürüdü.

Yorum

• Benim gördüğüm Özer'in tek problemi aşırı ve dengesiz motivasyonu. Bir de devamlılık problemi olduğu söylenebilir. Önemli eksikler mi? Evet. Gözden çıkarılmasını gerektirir mi? Asla!

Yorum

• bomboş pozisyonda etrafında baskı yapacak kimse yokken penaltı noktasında gelişine vuruyor.bu şunu gösterir.çevre kontrolü yok.hızlı düşünemiyor.

özetle büyük takım oyuncusu değil.adrian niçin satıldı anlamak zor.özer oynuyor adrian satılıyor.çoh enteresan
        TEKKEBALL

Yorum

• Bir futbolcu katkı sağlıyorsa takımı sırtlıyorsa takımda tutulmalı. Çok koşuyor çok çabalıyor çok özverili bak nasıl tepki gösteriyor, aman pas vermedi, aman bencil oynadı ama çok istiyor canım ile gemi yürümüyor. O halde Zeki'nin suçu neydi? Ek olarak tepkilerini hoş karşılamıyorum. Saha ortasında bağırarak tepki gösteremezsin. Hocasını zor durumda bırakıyor, ortalığı birbirine katıyor. Kenara gelmiş de ağlamış da... Ne Özer'e paye veririm, ne de Özer üzerinden paye kazanmak ve ortalığı karıştırmak isteyenlere fırsat, sözüm meclisten dışarı
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Asla ilk 11 oyuncusu değil yedek dişinda düşünülmeli. Bjk macindaki kacirdiği gol affedilir değil
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu pozisyonu gole çevirse maç çok farklı olurdu.. çok duygusal oynuyor. bu yüzden kendini kaybediyor.
              yuh ne özete ne maca bakmadim pozisyonu su anda göryorum.la egitimini almanyada aldin ordan uzun köseye düzgün sert sut cekemiyorsan futbolu birak.Son olarak bana iyi niyet lazim degil ne oyucuda ne yönetimde bana isibilen kaliteli prof adam lazim.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

bu pozisyonu gole çevirse maç çok farklı olurdu.. çok duygusal oynuyor. bu yüzden kendini kaybediyor.
                Su pozisyonda topu durdurup rahat sekilde köseye atacak kadar vakit vardi aslinda....
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Su pozisyonda topu durdurup rahat sekilde köseye atacak kadar vakit vardi aslinda....
                  durdurmasina bile gerek yok altyapida binlerce kez o pozisyonda kaleye nasil vurulacak antreman ediyorlar.ben solagim ve su pozisyonda icim gitti en sevdigim pozisyonlardin biriydi özerin pozisyonu benim icin.özer solaksa gözü kapali hizli sert bir sutla onu uzun köseye atmaliydi penaltidan daha kolay o pozisyon.Sag ayakliysa belki biraz zorlanirdi en kötü ihtimal stop edip vurabilirdi dedin gibi veya sag ayagina alabilirdi ama 99% sag ile 100% sol ile bu golü atmaliydi.
                  En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 05.05.2015, 13:47.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Trabzonspor'da 10 numaralı formayı giyen futbolcu, bu pozisyonda o topu kaleye sokamıyorsa ... neyse!!!
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

o top nasil atilmasi gerektigini burda görün.

1:00'dan itibaren izleyin http://youtu.be/XgZHmZSWy4c

Yorum

• ben özerin yerinde olsam ön taraf için yeterli seviyede olmadığımı kabul edip arka tarafta oynamaya ikna olurdum.misal caner gibi. biraz güçlenmeye ağırlık verip alan kapama, basit oynama konusunda kendimi geliştirirdim. o zaman oyundan çıkartılmazsın işte.

Yorum

• pek faydasi olmayan bir oyuncu özer....
                          hele o pozisyonda kaleyi bile tutturamiyorsan 10 numarayi hemen cikaracaksin...
                          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Opsiyonu bitiyor, hadi artık lan alın şu bonservisi. Özer'in mücadelesinin binde birini göstermeyen herif için özel uçak ayarlayıp ayağına kadar İsveç'e gitmeyi iyi bildiniz. Takımı için varını yoğunu ortaya koyan Özer'in bonservisini iki senedir alamıyorsunuz.

Yorum

• Özer hem yetenekli bir oyuncu hemde hirsiyla ozverisiyle takima örnek teşkil eden kaptanlik vasiflarini taşıyan gerçekten takımı sahiplendigini hissettiren bir futbolcudur ve kesinlikle kalmalidir...
                              HAMİ_41

Yorum

• Toplasan 5 tane iyi maçı olmayan 5 gol 3 asistle oynayan "10 Numara"..

Bu adamın bonservisini almak gerçekten kötü tercih.. Eğer daha uygun şartlarda alınabilirse ve yedek beklemeyi sorun etmeyecekse olabilir ama önce 10 numarayı bırakmalı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim