Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstikrar.Trabzonsporumun yıllara yayılan istikrarsız görüntüsü,bu tip futbolcular yüzündendir.
    Seviyorsun,istiyorsun biliyoruz.O zaman gayret biraz daha gayret.Tüm sezon gözönünde bulundurulduğunda 18'de olması gereken,akşam ki oyununu sürdürürse 11'i zorlayacak biri olarak takımda kalmalıdır.
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Mevzuya girişi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ilk 11 e direk yazılacak oyuncu tartışmak bile tuhaf

Yorum

• Devam koçum... Sana güveniyoruz...

Yorum

• Oyun becerin yeteneğin ve hırsın ile oyun içinde bir şeyleri değiştirebilecek bir oyuncusun, sahada da gerçekten çok koşuyorsun sadece daha profesyonel oynamaya çalış iyi bir özer her zaman oyunda üstünlük kurmamıza neden olur

Yorum

• şimdiye kadar kanatlarda oynadığında daha iyi göründü. merkezde oynadığında ise sorun çıktı. nedeni de bence şu. özer ekstra işler yapmayı seven bir oyuncu. kanatlarda oynayınca merkezi kalabalıklaştırması, çok koşması yaptığı pas hep artı olarak gözüküyor. merkezde oynadığında ise başka şeyler yapmak zorundasın. sert ve basit oynamak gerekli.özer ortada oynadığında ise bu tip eksikleri göze çarpıyor. şimdiye kadar oynadığı maçlardan çıkarabildiğim sonuç bu.

Yorum

• Özer'i beğenmeyen arkadaşlarımıza saygı duyuyorum.

Fakat birazcık vicdanınıza seslenmek istiyorum.

Biraz olsun düşünün, şu takımda Özer tekniğinde kaç tane futbolcu var.

Aklıma gelenler Mehmet, Constant, Erkan...

Constant ve Erkan'ın durumu malum. Bunların altında da Soner ve Fatih gibi isimler var.

Biraz kafa yorunca takımda Mehmet ve Özer dışında şapkadan tavşan çıkaracak futbolcu olmadığını görürsünüz.

O nedenle eleştiri yaparken takımın kadrosunu da biraz göz önünde tutmanızı tavsiye ediyorum.

Özer formsuz veya sakat olduğu için kötü oynuyor diyebilirsiniz. (Ki bu fikre de katılmıyorum)

Fakat bu takımda oynayacak kalibrede değil, çöp futbolcu muamelesi yapamazsınız.

Böyle bir değerlendirme objektif olmaz.

Şunu tartışalım, ''Özer ve Mehmet aynı anda ilk 11'de oynayabilir mi?''

Mevcut kadroda ikisi bir arada oynadığında ortasahamız oldukça yumuşak kalıyor.

Bunun nedeni de iyi bir ön liberomuzun olmamasıdır. Bu sorun iyi bir ön libero alınarak aşılabilir.

Fakat Erkan, Mehmet ve Özer aynı anda oynatılamaz diyorum. Böyle bir ortasaha rakiplere teslim olur.

Neyse her şey için hayırlısı...

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özetle daha 1 yılını yeni doldurduğu kulüpte buranın ağası benim mevzusundan uzak dursun diyorsun.

Doğrudur.

Zaten Zidane olmadığını kendisi de biliyordur.

Ayrıyeten kulübün çocuğu da değildir.

Basitçe işini yapsın.

Kiralık bir futbolcudan profesyonel bir sporcumuz hüviyetini haketsin.

Yoksa 1 yıl Trabzonspor'da oynamaktan öteye geçemeyecek.
                  Aynen bunu demek istedim. Ne zaman sadece işini yapar, o zaman yeri olur bu takımda. Trabzonsporluluculuk oynamasın boş yere.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şimdiye kadar kanatlarda oynadığında daha iyi göründü. merkezde oynadığında ise sorun çıktı. nedeni de bence şu. özer ekstra işler yapmayı seven bir oyuncu. kanatlarda oynayınca merkezi kalabalıklaştırması, çok koşması yaptığı pas hep artı olarak gözüküyor. merkezde oynadığında ise başka şeyler yapmak zorundasın. sert ve basit oynamak gerekli.özer ortada oynadığında ise bu tip eksikleri göze çarpıyor. şimdiye kadar oynadığı maçlardan çıkarabildiğim sonuç bu.
                    +1
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Özer'e katlanacağıma Soner'e katlanırım. Saha içinde hiçbir katkısı olmasa bile Özer gibi takım oyununu bozmaz en azından. Özer'in futbolunu beğenenler maç izlemeyi bilmiyordur. Açık ve net. Ben hayatımda bu kadar mücadele edip, koşup, aynı anda takıma zarar veren bir topçu görmedim. Dikkatli izlenmediğinde çok hatalı oynamıyor ama dikkatle izlediğinde Özer saha içinde hep olmaması gereken yerde, yapmaması gereken işler peşinde. Top nereye Özer oraya. Adamda sistem diye birşey yok. Resmen topu takip ediyor. Pozisyon bilgisi sıfır.

90 dakika top ayağına hiç ama gerçekten hiç değmeyen Colman bile Özer' den daha faydalıydı. Fotbolda pozisyon bilgisi en önemli şeylerden biridir ve Colman sadece aldığı pozisyon ile bile birçok rakip atağı başlamadan bitirmiştir. Şimdi "Özer ile Colman'ı mı kıyaslıyosun" diyecekler olacak. Baştan söyliyim; pozisyon bilgisi için bu örneği verdim.

Pozisyon bilgisinin ne kadar önemli olduğuna en büyük örnek de Şikebahçe maçı. Topa en yakın kişi hamle yapmaya çalıştığı için o maç skandal oldu bizim için. Şikeciler ise çizgilerini hiç bozmadı. Herkes yerini bildi ona göre oynadı, pozisyon değişmedi. Bizi sabit pas üçgenlerine alıp yordular. Bu şekilde psikolojik üstünlüğü de rakibe vermiş oluyorsun zaten.

Özer ise; zaten oturmamış kadromuzun, hiçbir zaman oturmaya niyeti olmayan topçusu.
                      En son kyodou tarafından düzenlendi; 25.03.2015, 02:54.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• bu adam nasıl ilk 11 çıktı şaştım kaldım
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Takımın en iyisiydi.

Yorum

• bugün takimin en iyisiydi. 3 kere al da at dedi birtanesi gol olmadi.
                            özer oynarken takim pozisyona girdi, özer ikinci yari fazla kontrolü eline alamayinca, takimda ofansif oyun diye birsey kalmadi.

bide hala özerin 11 de isi ne diyorlar.
                            özer ve memo bu takimda ofansif oyunu icin olmazsa olmazlarimiz.
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Formu tekrar yükselişte.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk yarı çok beğendim ama ikinci yarı ortada gözükmedi.Takım halinde bu kadar kötü oynarsan bir iki adam çok iyi oynasa bile zaten birşey yapamazsın.Konya bile o oyuncu kadrosuyla bizden iyi oynuyor..Sorun oyuncular falan değil,bugün bu çok net ortaya çıktı artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim