özer'in çok net fiziksel yetersizliği var.kalmadı böyle güçsüz, her pozisyonda yerde kalan, birleşik hareketleri yapamayan ortasaha.üst düzey takım için yetersiz.bunu kapatacak çok üst düzey bir futbol aklı yok.alternatifleri ondan daha iyi. kanat oynaması da işe yaramıyor artık.aldığı paraya hiç girmeyelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kankisi geldi Özer'i gördü kaçtı.İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahaya giren kedi kendisinden daha etkiliydi.
Yorum
-
çok enteresan yorumlar. özer haftalardır standart oynuyor, hem hücum yapıyor, hem ortasahada defansif oynamaya çalışıyor. erkan ve ekicinin bir tane top çalmasını gören var mı? özer kritik top çalmaları yapıyor. dün maçın başlarında sol tarafa çok iyi bir ara pas attı gollük ki bu pasları erkan ve ekiciden bir türlü göremiyoruz. 2. yarı cardozoya kafayla mükemmel indirdi, topun hızı ve indirdiği yer doğruydu ki cardozo gibi bir sol ayağın gelişine vurmaması akıl alır gibi değil. şimdi bu adam kritik yerlerde doğruları yapmış, yine de bana göre vasat oynayanlardan ama sanki takımın çok altında oynuyormuş gibi inanılmaz bir şekilde eleştiri. aslında oynadığı oyunun falan önemi yok, maalesef zamanında ki kritik de bir sezon da şikebahçe tercihi nedeniyle özer ağzıyla kuş da tutsa beğenilmiyor. büyük bir grup bundan beğenemeyor özeri, 2. bir grup da ekici/erkan/marine sempati duyuyor, onlar yedek kalınca rahatsı olup günah keçisi olarak özeri seçiyor, 3. grup da pek futbolun içeriğinden çok sonuçlarıyla ilgilenen kişiler. bu arada özeri ben eskiden hiç beğenmezdim, geldiğinde gereksiz bir transfer oldğu şeklinde düşünüyordum, ama özer beni yanılttı ve ciddi katkılar sağladı ama yine de yıldız bir oyuncu değil tabii ki ama maç 1-0 olunca koşmayanlardan değil, pas atması gereken yerde pasları atmayıp şut çekenlerden bencil oynayanlardan değil. bu nedenle özerin takımda yeri olduğunu düşünüyorum mevcut kadroda. marin sonradan oyuna girince daha etkili oluyor, doğru tercih oyuna girmesi ama özerden önce koşmayan erkan ve ekicinin çıkması gerekir.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Ligde 55 maç
9 gol
7 asist
Avrupa vs.. dahil edildiğinde
63 maç
10 gol
7 asist
Hala eleştirilme sebebinin fb de oynaması olduğunu savunanlar var. Başka sebepler aranmamalı, Özer in eleştirilme sebepleri yukarıdaki istatistiklerde gizli.
Bu arada eskiden evet ''koşuyordu'' artık onuda yapmıyor çünkü 4 yıllık sözleşme yeniledi. Koşu sıralamasına bakın, kaçıncı sırada Özer efendi, yazın. Ezbere konuşmak kolay, Ekici koşmuyormuş. Adam 10m üzerinde koşmuş dün, Özer 8km. Erkan dan bile az koşmuş. Bakın bu dramdır."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Dün 3-4 etkili pozisyonda kilit rol oynadı. Kendisini sevmem ama dün iyidi. Artı Özer 70'de çıktı. Az koşması doğal.
Edit: Cardozo şova kalkışmasa dün 2 asist'i olurduEn son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 14:19.
Yorum
-
Özer ve Yusuf bu takımın en yürekten adamları, sen sövmekten bahsediyorsun. Sen ne diyorsan Özer ve Yusuf'ta sana iki mislini yapsın. Böyle taraftarlık olur mu?İlk olarak Haluk DAĞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehele yusufla birlikte birleşince yeteneksizliği, Allah kurtarsın diyorum. 90 dakika eziyet gibi oluyor bi yandan özer bi yandan yusuf hangisine sövsek diğerine yetişemiyoruz o kadar yetersiz o kadar beceriksiz o kadar korkaklar ki. Biri orta kesemez sadece koşar, diğerinin ne yaptığını bilmiyorum 40 yaşındaki ortasahalar gibi top alıyo veriyo anca bi de kaptırıyo saçma sapan paslar ben oynasam daha efektif oynarım forumda futbol oynayanlardan yarısı özerden daha efektif oynar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum