No Özer No Stress
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Özer Hurmacı
Aynen ya. Gafa rahat, takım da rahat.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNo Özer No Stress
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Hakkında şu anda bu kadar olumsuz şeyler söylensede , fatihin, musanın, salihin , medjaninin , ishakın, ferhatın , bal yapmayan arı warisin ve öldürücü yetenek sefanın olduğu bir takımda oyun zekan ve tekniğin ilen her zaman iyi bir alternatifsin , formunu en kısa sürede gayret göstererek yukarı taşıman dilekleriyle , seninde mücadelenle ön planda olduğun maçlar olur inşallah çalışmaya devam
Yorum
-
ben de çok eleştiriyorum ama bir sezon içinde inişler çıkışlar mutlaka olur. belli periyotlarda takıma katkı yapacağı kesin. seneye geniş kadronun önemli oyuncularından olacak.şampiyonluk yolunda yedekten de girse takıma enerji katacak oyuncu yararlı olur.oyun sistemimiz de buna uygun.yüksek tempoda prese dayalı heyecan yaratan bir oyun sistemimiz olacak. özer için gayet uygun bir sistem.bol bol doğaçlama yapabilir.
Yorum
-
Takıma ayak uydursun, kendini takımın bir parçası olarak görsün yeterlidir. Başrol olmaya çalışmasın, basit oynasın. Katkısı daha çok olur. Faydadan çok zararı dokunuyor böyle yaptıkça...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Özetle daha 1 yılını yeni doldurduğu kulüpte buranın ağası benim mevzusundan uzak dursun diyorsun.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma ayak uydursun, kendini takımın bir parçası olarak görsün yeterlidir. Başrol olmaya çalışmasın, basit oynasın. Katkısı daha çok olur. Faydadan çok zararı dokunuyor böyle yaptıkça...
Doğrudur.
Zaten Zidane olmadığını kendisi de biliyordur.
Ayrıyeten kulübün çocuğu da değildir.
Basitçe işini yapsın.
Kiralık bir futbolcudan profesyonel bir sporcumuz hüviyetini haketsin.
Yoksa 1 yıl Trabzonspor'da oynamaktan öteye geçemeyecek.
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum