Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cok kotu, cok...

Yorum

• Formunda düşüş var ama bugün farklı bi kötü oynadı...
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• kötüydü...
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• 5-6 maçtır kötü değil çok kötü.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bir çok oyuncu eli belinde beklerken, sürekli bir şeyler yapmaya çalışan, didinen Özer'e ne kadar başarısız olsa da bir şey diyemiyorum..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu adam balıkesirspor da oynar, akhisar da oynar, rizespor da belki oynar ama büyük takımlarda oynayamaz çünkü o yeteneğe sahip değil.

bu adama büyük takım topçusu diyenle ben futbol felan tartışmam. geldiğinden beri ofansif anlamda bir halta yaradığı yok, bir maç kurtarmışlığı yok. her pası hatalı, her çalımı rakibe değil aslında kendine.

sezon sonu kasımpaşa ya döner aldığı yıllık ücretten de kurtuluruz.
              kardeş noktasından virgülüne kadar her söylediğine katılıyorum

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir çok oyuncu eli belinde beklerken, sürekli bir şeyler yapmaya çalışan, didinen Özer'e ne kadar başarısız olsa da bir şey diyemiyorum..
                kardeş bal yapmayan arı misali boş yere koşuyor futbolda sadece koşmakla olmuyor olsa idi gidelim kenyadan 4 tane koşucu alalım maçlara öyle çıkalım

Yorum

• Dün bence fazlasıyla hayal kırıklığıydı.

Yorum

• Özer teknik bir futbolcu olduğundan bazı olumsuz yanları anlaşılmıyor daha doğrusu bazı taraftarlarımız anlamıyor.

Özer ortasaha oyuncusu ve ortasahada oynayan bir oyuncunun üst düzey bir özelliğinin olması lazım.Ortasahada oynuyorsan en önemli şey pas ve şuttur.Özer final paslarında ve şutlarında çok kötü çünkü böyle bir yeteneği yok.

Özer trabzonsporda yedek olabilir gelen oyuncuları motive eder gaz verir falan.

Yorum

• Valla son 2 3 mactir savunulacak gibi degil...

Hep haddinden fazlasini yapmaya calisiyor yapamiyor ama inatla israr ediyor...3 metre onundeki adama pas atmasi gerekirken 2 3 adam gecip topu illa surup sonra pas atmaya calisiyor veya alakasiz yerde uzun pas deniyor.

Dolaysiyla hem oyunu yavaslatiyor hem de pas hatalari artiyor...Insallah duzelir ama ben de ideal 11 imden cikardim kendisini

Yorum

• Bir tane calim at bare yahu.....
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• biraz dinlense hiç fena olmaz,kaç maçtır sürekli 11 de ve formsuz.ben bizim ben kendi adına 2-3 maç dinlenmesi iyi olacaktır.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Geldiğinden beridir diyoruz. İyi oyuncu olsa kasımpaşa yollamaz. Fenerde oynayamayan adam kasımpaşa dan yollanan adam bi anda Trabzonlu oldu. İyi zamanında fenere gittiğini unuttunuz adamı bi anda yerlinin yerlisi yaptınız. Mustafa Yumlu ya yazık be. Esas Trabzonlu oydu

Yorum

• Zannettiği kadar iyi futbolcu değil. Bir kere ayağı düzgün ve yeteri kadar güçlü değil.o ayakla 10 numara veya daha geride oyun kurucu olarak oynamaz. Yeterince dayanıklı değil, çok koşuyor ama çok top kapmıyor.ben ortasahada kendine yer bulamıyorum.iyi oyuncu ama güvenip bir mevkiyi emanet edemiyorsun.

Yorum

• Ben haftalardır yazıyordum tepki alıyordum artık sustum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim