Daha iyi bir performans beklerdim.Takım halinde hücumu beceremediğimiz bir maçta tek seni eleştirmek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben özeri bize geldiğinden beri beğenmiyorum adam bikere müzmin sakat yani sezon boyunca her an sakatmanma riski var her maçta 11-12 km koşuyor ama boş koşuyor yani bal yapmayan arı seneye şampiyonluğa oynayaacak kadro kuracaksak bence özer ilk 11 oyuncusu olmamalı.
Yorum
-
5-6 maçtır inanılmaz bir düşüş,inanılmaz bir tutukluk var Özer'de..Sebebini çözebilmiş değilim,senelerdir izlerim ilk defa bu kadar üst üste kötü oynadığını görüyorum.Hocanın bu kadar ısrar etmesi de yanlış,2-3 maç kenara gelse düzelir buna eminim.Çevresindekiler de kötü oynuyor yalnız,sadece Özer'e yüklenmemek lazım
Yorum
-
bu adam balıkesirspor da oynar, akhisar da oynar, rizespor da belki oynar ama büyük takımlarda oynayamaz çünkü o yeteneğe sahip değil.
bu adama büyük takım topçusu diyenle ben futbol felan tartışmam. geldiğinden beri ofansif anlamda bir halta yaradığı yok, bir maç kurtarmışlığı yok. her pası hatalı, her çalımı rakibe değil aslında kendine.
sezon sonu kasımpaşa ya döner aldığı yıllık ücretten de kurtuluruz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Yok artık anasını satayım ancak rizespor'da oynarmış!Özer'den iyi kaç tane futbolcu var bu takımda da bu kadar rahat konuşuyorsunuz?İstediği kadar kötü oynasın takımdaki eli ayağı düzgün 3-4 futbolcudan biri Özer.Sanki her transferimiz Ekici ve Bosingwa gibi oluyor da Özer gitsin kurtulalım diyoruz şaka gibi!Takım komple rezil,organizasyondan bi haber oynuyor,oyuncuları bireysel olarak bu kadar ağır eleştirmek anlamsız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum