Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha iyi bir performans beklerdim.Takım halinde hücumu beceremediğimiz bir maçta tek seni eleştirmek...
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Bu maçta diğer hücum oyuncularımız gibi seninde performansın düşüktü ancak senin sahada olman beni rahatlatıyor biliyorum ki biz nasıl hissediyorsak dışarıda, sende aynısını hissediyorsun saha içinde. Bu takımın önemli bir parçasısın ÖZER HURMACI.
      Ağasarlı_61

Yorum

• Ya boş boş şeyler yazmayın şuraya. Adam bir kere çift yönlü değil. Yani anca ofansif orta saha olarak kullanılabilir. O mevki içinde şampiyon olacak takımın oyuncusu değil. Özerden çok iyi bir kulübe oyuncusu olur, o kadar.

Yorum

• özeri beğenmiyorum. ofansif defansif farketmez. bence bizim için bu oyunu çok çok yetersiz

Yorum

• Özer Hurmacı

Maçtan sonra iyi oynamadık ama iyi mücadele ettik diye bir twit attmış herhalde yada instagram'da yazmış.

Abi Salih hariç hiçbir ikili mücadeleyi alamadığımız maçta bu tarz bir açıklama sadece taraftara şirin gözükmektir.

Yorum

• ben özeri bize geldiğinden beri beğenmiyorum adam bikere müzmin sakat yani sezon boyunca her an sakatmanma riski var her maçta 11-12 km koşuyor ama boş koşuyor yani bal yapmayan arı seneye şampiyonluğa oynayaacak kadro kuracaksak bence özer ilk 11 oyuncusu olmamalı.

Yorum

• Kepaze futbol resitali yapıyor. Bu kadar boş ve hatalı oynanmaz.
                Kolundaki pazubanda yazık.

Yorum

• gereksiz

Yorum

• Satın alınmamalıdır, kesinlikle alınmaması lazım.
                    Birde kaptanligi veriyorlar Tövbe tövbe

Yorum

• Kaç maçtır çok kötü...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 5-6 maçtır inanılmaz bir düşüş,inanılmaz bir tutukluk var Özer'de..Sebebini çözebilmiş değilim,senelerdir izlerim ilk defa bu kadar üst üste kötü oynadığını görüyorum.Hocanın bu kadar ısrar etmesi de yanlış,2-3 maç kenara gelse düzelir buna eminim.Çevresindekiler de kötü oynuyor yalnız,sadece Özer'e yüklenmemek lazım

Yorum

• bu adam balıkesirspor da oynar, akhisar da oynar, rizespor da belki oynar ama büyük takımlarda oynayamaz çünkü o yeteneğe sahip değil.

bu adama büyük takım topçusu diyenle ben futbol felan tartışmam. geldiğinden beri ofansif anlamda bir halta yaradığı yok, bir maç kurtarmışlığı yok. her pası hatalı, her çalımı rakibe değil aslında kendine.

sezon sonu kasımpaşa ya döner aldığı yıllık ücretten de kurtuluruz.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Özer Hurmacı

instagram'ı açıp bekleyelim, ne tür bir açıklama yapıp gönlümüzü alacak acaba

not: kaptanlık hiç yakışmıyor

Yorum

• Kiralık topçudan kaptan olmaz.Özer kaç maçtır kötü.İzin verin balayına gitsin yeter bıktık biz kahroluyoruz
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yok artık anasını satayım ancak rizespor'da oynarmış!Özer'den iyi kaç tane futbolcu var bu takımda da bu kadar rahat konuşuyorsunuz?İstediği kadar kötü oynasın takımdaki eli ayağı düzgün 3-4 futbolcudan biri Özer.Sanki her transferimiz Ekici ve Bosingwa gibi oluyor da Özer gitsin kurtulalım diyoruz şaka gibi!Takım komple rezil,organizasyondan bi haber oynuyor,oyuncuları bireysel olarak bu kadar ağır eleştirmek anlamsız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim