Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hoca sağda oynatıyor ama maç esnasında kendisi orta alana kayıyor sağ tarafa boss geliyor sağ beke salih kayıyor, hücum futbolunda çok iyi ama bizden güçlü bir takıma savunma yaparken dezavantajlı bir durum olabilir, çünkü; özer bazen adrian vari oyun içinde kayboluyor özellikle top rakipteyken.
    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
    Бургундия синий
    61

Yorum

• İyi koştun aferin.

Yorum

• Başka bir ülkede her maç 12-13 km mesafe katedebilen,teknik kapasitesi yüksek,sağda,solda ve ortada oynayabilen bir ortasaha oyuncusunu el üstünde tutarlar..Ama bu ülkede böyle oyuncuların değer görebilmesi için herhalde her maç 2-3 gol falan atması lazım.Yada Selçuk İnan tarzı olacaksın ki tvlerde devamlı seni şişirsinler..Sahada elin belinde gez ama arada at bir frikik,at bir şut kral olursun!Bazen kızıyorum aslında Özer'e sahada bu kadar iyi niyetli olduğu için..Koşma oğlum bu kadar,top ayağına gelince oyna,2 artistik hareket yap,fazlasıyla yaparsın zaten bunu..İşte o zaman kral olursun,herkes senden bahseder..Senin tarzındaki oyuncular bu ülke futboluna ters çünkü

Yorum

• Sakın fuşki yema, bu sezon sakatlanmak yok
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Sag kanatta ozerden bundan fazlasini kimse beklemesin. Bence salihin yerinde ozer rahat oynar. Hep kosuyor hem teknik bir futbolcu hem yerli. Ozeri tebrik ediyorum.
            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Herkes yazmış ama bu kadar bariz gerçeği çok yüksek sesle söylemeliyiz. Bu adamı kanata hapsetmeyin. Gerekirse Constant'ı kanata çekin ama Özer'i ortada oynatın. Ortada oynarsa büyük yetenek, kanatta oynarsa sıradan bir adam. Ekici'nin arkasında top dağıtım görevi için biçilmiş kaftan.

Yorum

• Özer Hurmacı

Her zaman inandığım bir isimdi. Bazı arabesk tipler cahilce bi önyargıyla kendisine büyük haksızlıklar yaptılar ama. Azalarak biterler artık. Yemez bu adama bir daha laf söylemek arabesk mantıklarla. Takımın en önemli parçalarından. Alınsın hemen bonservisi. 10 numara ne güzel oldu senle Özer. Seni çok seviyoruz.

Yorum

• Vahit hoca Özer'in ismini kabrisleri yüzünden UEFA ya bildirmedi, grup maçları sonrası ismi listeye eklenebilecek mi, bilgisi olan varmı ?.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pazartesi burun ameliyatim var. Bakalim ameliyata öyle girmeme izin vereceklermi.

Edit: Seni hiç sevmiyorum süt oğlan. Ama mantıklı laf ettin, aferin.
                    İbrahimim şimdiden geçmiş olsun.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Artik Trabzonspor ile özdeslesti bu önemli ve iyi performansinda büyük etken.

Daha dün gelmesine cok karsi cikan vardi ama bakiyorum o sesler de kesilmis.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• helal sana özer adamın dibi yüreğinle oynadın seviyorum seni
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Özer fenevbahce formasini giydi istemezuk! diyenler vardi bir zamanlar. Adamin has Trabzonsporlu oldugunu goruyor musunuz simdi? Diyelim ki bu adam Trabzonsporlu degil canla basla takimi icin savastiktan sonra tuttugu takimin ne onemi var ? Ne kadat cahilce dusunuyoruz? Ersun Yanal icinde kotu yorum yapanlar istemeyenler vardi.. Profesyonel dusunmenin zamani geldide geciyor bile basari istiyorsak sığ dusunmeyi birakmaliyiz!
                          #7 Óscar René Cardozo Marin
                          #28 Abdul Majeed Waris
                          #8 Mehmet Ekici
                          #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Özer fenevbahce formasini giydi istemezuk! diyenler vardi bir zamanlar. Adamin has Trabzonsporlu oldugunu goruyor musunuz simdi? Diyelim ki bu adam Trabzonsporlu degil canla basla takimi icin savastiktan sonra tuttugu takimin ne onemi var ? Ne kadat cahilce dusunuyoruz? Ersun Yanal icinde kotu yorum yapanlar istemeyenler vardi.. Profesyonel dusunmenin zamani geldide geciyor bile basari istiyorsak sığ dusunmeyi birakmaliyiz!
                            Bir gecede iki yorumuna hak verdiğim ilk üyesin tarihte Hatice.

Yorum

• Trabzon'un çocuğu Özer Hurmacı.

Geldiğin gün çok sevinmiştim.

Adamsın, hep böyle dik oyna!
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ynt: Özer Hurmacı

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir gecede iki yorumuna hak verdiğim ilk üyesin tarihte Hatice.
                                Yorumuma hak veriyorsanız bu dogru dusundugum anlamina gelir. Saygilar hocam
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim