İyi konuşuyor gerçekten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Doğru konuştu, hepsini güzel söyledi de... Bari nezaketen hocamız da bizi bu konuda uyardı falan de yani...
Hocayı bitirdin resmen Özer... Yoksa dediklerine harfiyen katılıyorum tek kelime ayırmadan."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
yok haksızlık etme, hoca o konuda kimseye pay bırakmadı, kendisini bitirdi? hayatımda anlayamadığım şeylerden biiri olarak kalacak bu kadro seçimi? neyeine güvendin nasıl yani neden çıkarılır böyle bir kadro, akhisara çıktın böyle bir kadroyla da 4 yedin akıllanmadın mı?yok anlayamıyorum bir türlü.İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru konuştu, hepsini güzel söyledi de... Bari nezaketen hocamız da bizi bu konuda uyardı falan de yani...
Hocayı bitirdin resmen Özer... Yoksa dediklerine harfiyen katılıyorum tek kelime ayırmadan.
Yorum
-
Maç sonu röportajını analiz ettiğimizde.
Futbol bilgisi dayısı olan Lemi ve Hami'den daha iyi olduğuna karar verdim.
Hakikaten söylediği gibi. Defans ve forvet arasında mesafe inanılmaz fazla ve kopuk.
Bunun sebebi basit.
Ne yazıkki gücümüzü ekonomik kullanacak pas trafiği ve bağlantısı kurulamıyor.
11 oyuncunun topu oyuna sokacak, sahip olacak beceri yoksun olması ve TD'ün takıma pas özgürlüğü sağlayacak oyun planına sahip olmamasıdır.
Maç içinde Özer elinden geleni yaptı. Ama takıma zihniyet olarak kollektif bir akıl yerleşmediği için hep hayal kırıklığı yaşıyoruzEn son Tuğrul tarafından düzenlendi; 28.02.2014, 00:48.
Yorum
-
Açıklamaları futbol bilgisinin iyi olduğunu gösteriyor. Çekinmeden söylemesi de güzel. Diğer taraftan performansının henüz soru işareti olduğunu düşünüyorum."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Yorum
-
takimin bu döneminde özer gibi konusan adam lazim bize iste.
bazilarinia o takimin formasini giymek nedir göstermek lazim. herkez teker teker kendini sorgulamali. en azindan yeteneksiz olsan bile savasmalisin.
özer bos kosuyor gibi gözüktü bazen sahada. ama birseyleri yapmaya calisti, bolsuklar kapatmaya calisti. herkez özer kadar kossa, istese bu takim bu hale gelmez.
bu cocuga trabzonsporlu degil diyenler anlamistir herhalde artik. öngärüyü bi yana koyun. en azindan trabzonspora yardim etmek icin cabaliyor. takimda bunu yapan 5-6 futbolcudan biri. ancak helal olsun demek düser2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa çocuk hocayı falan eleştirmedi yapmayın.Hatta hocaya yardım etmeliyiz falan dedi.Şimdi kötü niyetli insanlar bunu çocuğa karşı kullanabilir,o yüzden siz bari böyle konuşmayın
Renktaş belki kötü niyetle söylemedi bunları, yani söylemesinde de büyük sakınca yok söyleyebilir aslında.
Ama araya sıkıştır bari, "hocamız da bu konuda uyardı" , "hocamızın uyarılarına rağmen" , "hocamızla bu konuda çalışıyoruz" falan. Yalan olsa da söyle yani bunları çalışmasan da söyle ki dışarıya kötü bir imaj verme.
Özer'in dediklerine harfi harfine katılıyorum, hatta futbolculardan bu tip maç sonu açıklamaları duymak hoşuma gider. Gördük ki adam futboldan anlıyor, aklıyla oynuyor ve oyunu doğru okuyor.
Ama bunları söylerken hoca konusunda biraz daha yumuşatıcı laflar serpiştirmesi gerekirdi.
Neyse ki sonlara doğru arkadaşlarımızla birlikte hocamıza bu konuda yardımcı olmalıyız falan dedi."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Dediğiniz gibi keşke öyle birşey eklese daha iyi olurdu.Ama şimdi bu sözleri kötü yönde kullanmak isteyenler olacak ben ona üzülüyorum.Halbuki çocuk hocaya karşı kötü birşey demedi.Kendisinin de Trabzonlu olması sebebiyle takımı fazla sahiplendiği için biraz fazla detaya girdi sadece.İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş belki kötü niyetle söylemedi bunları, yani söylemesinde de büyük sakınca yok söyleyebilir aslında.
Ama araya sıkıştır bari, "hocamız da bu konuda uyardı" , "hocamızın uyarılarına rağmen" , "hocamızla bu konuda çalışıyoruz" falan. Yalan olsa da söyle yani bunları çalışmasan da söyle ki dışarıya kötü bir imaj verme.
Özer'in dediklerine harfi harfine katılıyorum, hatta futbolculardan bu tip maç sonu açıklamaları duymak hoşuma gider. Gördük ki adam futboldan anlıyor, aklıyla oynuyor ve oyunu doğru okuyor.
Ama bunları söylerken hoca konusunda biraz daha yumuşatıcı laflar serpiştirmesi gerekirdi.
Neyse ki sonlara doğru arkadaşlarımızla birlikte hocamıza bu konuda yardımcı olmalıyız falan dedi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum