Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tribün alkışladı bencede iyi yaptı,

bende istemiyordum gelmesini ama artık fikirlerim değişti.

iyi niyetli, azimli ve yetenekli gözüküyor.

banko 11 oyuncusu
    Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Fena sayilmazdi.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Aykut Akgün, Abdülkadir'den Özer Hurmacı'ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 1 seneden fazla top oynamayan adamın oynadığı sürede takımın en fazla koşanlarından biri olması çok iyi maç oynadıkça daha iyi olacaktır.
          Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Re: Özer Hurmacı

Bourcanu ile ortada oynamali!!

Yorum

• 10 numara pozisyonunda değerlendirilmeli.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bence hırsı isteği oyuna katkısı olumlu yönde teknik kapasitesinin ne kadar yüksek olduğu topu ayağına alinca belli oluyor. Böyle devam ederse performansı dahada yukarılara çıkacaktır. Orta sahanın degismezleri arasına girer.
                HAMİ_41

Yorum

• kesinlikle iyi. ! 1 senedir düzgün top oynamadı ve kosu mesafelerinde hep iyi. Ayrıca henüz show yönünü ortaya çıkartmadı takıma alışma süreci devam ediyor . Kesinlikle A milli takım düzeyinde seneye de bizde sanırım 1.5 sezonluk kiralandı. Ardından da satın alırız. Ayrıca adama körü diyenlere şaşıyorum verdiği ara paslar bile yaratıcılığını gösteriyor.

Yorum

• Artik pek elestiri yazisi goremiyorum geldigindeki gibi
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Takımda topçu namına 3-5 tane adam var kıymetini bilelim Özer'in.

Mis gibi topunu oynuyor, taraftar da önyargılarını yıkıp sahip çıkmalı.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ben dün ne dediysem bu günde aynısını derim ve savunurum. Özer o formayı giyecek kadar olmadı, ona layık görenler utansın. Ankaraspordan tüm alacakları garanti edilmesine rağmen 3 ay bekleyip Trabzon a gelmeyen ve Trabzon u 5 m (euro yada dolar neyse) ödetmeye çalışan, akabinde bizim spor sahalarında daha önceden de şampiyonluklarımızı çalan hırsız ve şikecilere giden ve 2010-2011 sezonunda o formayı giyen birisi (birisi tabirini yazmak zorunda olduğum için yazdım, yoksa kendi içimde neler söylüyorum neler bir bilseniz, gün yüzü görmemiş) . Dolayısıyla körle yatan şaşı kalkar. Şikeciyle olan benim gözümde aynıdır. gerisini külahıma anlatın.
                        Eninde sonunda o kupayı alacağızda 2011 yılı Mayıs ayındaki sevincimiz ne olacak? O anı bir daha nasıl yaşayacağız? Belki daha gururlu olacağız ama hiçbir şey o pazar akşamı kadar eğlenceli olmayacak. O kadroda olanlara ve onları yönetenlere lanet olsun. Özer de onlardan birisidir hiç ayrım yapmam.
                        :mad:

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben dün ne dediysem bu günde aynısını derim ve savunurum. Özer o formayı giyecek kadar olmadı, ona layık görenler utansın. Ankaraspordan tüm alacakları garanti edilmesine rağmen 3 ay bekleyip Trabzon a gelmeyen ve Trabzon u 5 m (euro yada dolar neyse) ödetmeye çalışan, akabinde bizim spor sahalarında daha önce dün de şampiyonluklarımızı çalan hırsız ve şikecilere giden ve 2010-2011 sezonunda o formayı giyen birisi (birisi tabirini yazmak zorunda olduğum için yazdım, yoksa kendi içimde neler söylüyorum neler bir bilseniz, gün yüzü görmemiş) . Dolayısıyla körle yatan şaşı kalkar. Şikeciyle olan benim gözümde aynıdır. gerisini külahıma anlatın.
                          Eninde sonunda o kupayı alacağızda 2011 yılı Mayıs ayındaki

sevincimiz ne olacak? O anı bir daha nasıl yaşayacağız? Belki daha gururlu olacağız ama hiçbir şey o pazar akşamı kadar eğlenceli olmayacak. O kadroda olanlara ve onları yönetenlere lanet olsun. Özer de onlardan birisidir hiç ayrım yapmam.
                          Özer zamaninda Trabzon a geldi begenilmedi...

Ankaraspor ona sans verdi.. O selcuk gibi bedava kacip gitmedi... Ekmegini yedigi takima ihanet etmedi... Ve para kazandirip gitti...

Burda suc TS yonetiminde... Yabanci ya gelince paraya bakmazlar... Yerli ye gelince ince hesap yaparlar..

Sonradan bazi kötü aciklamalari oldu...kesinlikle ama artik ona destek olmamiz gerekir...
                          En son hofsaale tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 18:14.
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben dün ne dediysem bu günde aynısını derim ve savunurum. Özer o formayı giyecek kadar olmadı, ona layık görenler utansın. Ankaraspordan tüm alacakları garanti edilmesine rağmen 3 ay bekleyip Trabzon a gelmeyen ve Trabzon u 5 m (euro yada dolar neyse) ödetmeye çalışan, akabinde bizim spor sahalarında daha önceden de şampiyonluklarımızı çalan hırsız ve şikecilere giden ve 2010-2011 sezonunda o formayı giyen birisi (birisi tabirini yazmak zorunda olduğum için yazdım, yoksa kendi içimde neler söylüyorum neler bir bilseniz, gün yüzü görmemiş) . Dolayısıyla körle yatan şaşı kalkar. Şikeciyle olan benim gözümde aynıdır. gerisini külahıma anlatın.
                            Eninde sonunda o kupayı alacağızda 2011 yılı Mayıs ayındaki sevincimiz ne olacak? O anı bir daha nasıl yaşayacağız? Belki daha gururlu olacağız ama hiçbir şey o pazar akşamı kadar eğlenceli olmayacak. O kadroda olanlara ve onları yönetenlere lanet olsun. Özer de onlardan birisidir hiç ayrım yapmam.
                            Tarbzonlu olduğu için değil, gidecek başka kapısı kalmadığı için geldi bizim takıma. Oynamasın, çürüsün. Defolsun gitsin. Her adını okuduğumda sinirim çıkıyor.
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İyi oynuyor, takıma faydalı oluyor ya geçmişindeki bir açıklamasına takılıp gönderelim adamı. Yerine buluruz bir yasin öztekin olur biter. Tutmasa da olur...

Futbolcu profesyonelse sen de taraftar olarak bunun farkında olarak bakacaksın olaylara bu kadar basit. Bi türlü anlayamadı taraftarımız bunu.

Ha oyuncu profesyonelliğinin yanında takıma olan bağlılığıyla da dikkat çekiyorsa onu da baş tacı yaparsın o ayrı bir olay... Başta alınmasına karşı çıkılmasını anlarım. Ancak öyle ya da böyle alındı bu adam. Şu an tepki göstermek oyuncuya dolayısıyla takıma, dolayısıyla sana zarar vermekten başka ne işe yarar?
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Gençler benim için başarıya giden her yol mübah değildir. Özerle gelecekse o başarı varsın gelmesin. Bu benim Trabzonsporluluk duruşum.
                                :mad:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim