Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * İyi konuşuyormuş övüyorlar adamı vallahi ne desem bilemiyorum, yalnız bu arkadaşı kim bulup getirdiyse Allah razı olsun yıllardır arayıpta bulamadığımız adam gerçekten
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Mustafa Hoca çok iyi savunma yapıyoruz Yunanistan'a benziyoruz diyordu ama ne hikmetse Onur gerçeğini atlıyordu. Geç de olsa bu gerçekler yavaş yavaş dillendiriliyor. Önce Özer sonra Hami Hoca...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• mac sonu aciklamalari muazzam tespitler..zaten sahadaki oyunuyla futbol bilgisi belli oluyor...keske daha kaliteli oyuncularla oynama firsati bulsaydi..
        aynen aynen

Yorum

• yetenekli olsada oyun bilgisi zekası oldukça yetersiz.açıklamalarını izledim.tehlikeli açıklamalar.takım içi kutuplaşmalara varır.

Yorum

• Dayısının yerine göz dikti adam..

Yorum

• adrianın mevkisine göz dikmişe benziyor bence

adrian gibi oyun bilgisi yok maalesef.

Yorum

• Maç sonu açııklamalarını okudum. Ne kadar doğru bilmiyoruum ama o açıklamalar gerçekten özer'e aitse durum çok vahim.

Ya t.direktöre saygı yok yada t.direktör ile özer arasında ahbab çavuş ilişkisi var.
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Futbolcunun performansı konuşulur, burada konuştukları konuşuluyor.

Yorum

• Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Özer Hurmacı, Juventus maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamalar;

"Maçtan önce gol yemememiz lazım, gol yemediğimiz sürece her dakika gol atabiliriz demiştim. Takım savunması çok önemli bir kelimedir. Bizim eksiğimiz takım savunması, aramızda çok mesafe var. Dünyanın en iyi takımı Barcelona. Onlar birlikte hücum yapıp, birlikte defans yapıyorlar. Ben buraya geleli 1 ay oldu, geldiğim günden bu yana defans ile forvet arasında kopuk oynuyoruz. Bizim bunu oturtmamız lazım. Gol yediğiniz zaman hücum etmeye çalışıyorsunuz ancak karşısınızdaki oyuncuların hepsi yetenekli. Bizim bütün takımın bedeli kadar, Juventus'un bir oyuncusunun Transfermarkt'da değeri var. Her şeyi denedik. Onur'a da yazık, çok fazla pozsiyon veriyoruz. Ofans defanstan, defans da ofanstan başlar. Takım savunmasını daha iyi yapmalıyız. Onur her maç 10 pozisyon kurtaramaz

Ben oynasam da, benim yerime bir başkası oynasa da fazla fark yaratacağını düşünmüyorum. Takım kurgusunu oturtmalıyız. Ben solda da oynasam, sağda da oynasam fark etmeyecek. Bu kopukluğa çözüm bulmalıyız. İlk maçta 3 orta saha ile oynadık. 4 tane iki yönlü oyuncu sahada olduğu için dengeli başladık İtalya'da. Daha ofansif oynasan da topa sahip olmak için daha dengeli olmamız lazım. Kendimden başlayarak, bütün takım arkadaşlarımı eleştiriyorum. Şimdi tüm arkadaşlarla birlikte takım savunması konusunda hocamıza yardımcı olacağız. Bunu düzeltecek kişiler bizleriz"

evet sorunumuz tam olarak budur...ayrica topu ayagimizdan cikardiktan sonra durmamamiz gerektiginide söyleyebilirdi
                    Forvete: Tencere Hill
                    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Adam teknik direktör/yorumcu çıktı Rıza baba!

Yorumları çok doğru olsa da bir futbolcunun bunu mikrofonlara konuşması çok garip.

Bu Hami varken en azından onu iplemeyeceği anlamına geliyor.

Bu ileride hoca veya yorumcu olabilir anlamına da geliyor
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Vay be....

Kasımpaşada bile dikiş tutturamamış ve sürekli çıkardığı sorunlar nedeniyle aforoz edilen 2 adamıda aldık....

helal olsun bize.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Adam aylarca Takim'dan ayri calismis, kadro disi kalmis ve bize transfer oluyor.

3-4 hafta sonra takim'in en iyi 3-4 futbolcusundan....ilginc ! en az 7-8 futbolcu ile vedaslasmak lazim.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• futbolu biliyor Adam,süperde oynuyor.Dün cektigi Sut cok iyidi,Golü haketmisti.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ynt: Özer Hurmacı

Son 10 dakika kendi yerinde oynadı ve hemen performansı yükseldi. Bu adamı kanatlarda veya orta sahada harcamamak lazım.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Helal olsun. Son derece doğru şeyler söylemiş. Sırtına vur ekmeğini al cinsi heriflerden hiç hazzetmem. Adrian örneği gibi... Takımı sahiplenmiş, aferin... Lider ruhu var demek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim