Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Paslar iyi ama fizik kalite yerlerde ve eski hızlı hareket etme yetisini kaybetmiş.

Üzerine koyarak gidecekse amenna ama ilk gelişteki azmi havada kalacaksa bir cacık olmaz...
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Biraz daha üzerine koyarsa Trabzonsporun vazgeçilmezlerinden olur.
      Adam kaliteli oyuncu.

Yorum

• Bana kalırsa ortaya yakın oynarsa daha faydalı olur.Kendini çok gösteremiyor gibi sol çizgide.Sağda Olcan olduğu için en akla yatkını daha önce de oynadığı göbek.
        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Kaç maç oldu ne işe yaradığını çözemedim,dün de ne yaptığını anlamadım.Bomboş bir transfer daha.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Adamim benim . bukadar teknik ve akilli bir Adam coktandir görmedim.Pas alisverisi süper.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Genel anlamda simdiye kadarki performansi olumlu juve macinda da fena degildi.

Takimla özdeslesti elinden geleni yapiyor kalitesi de var sans vermeye devam etmek lazim.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Olcan'ın savunmaya yaptığı yardımın yarısını bile yapmıyor. Kadir'in aksamasında önemli bir pay sahibi. Bakalım Malouda dönünce forvet arkasında neler yapacak...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• hırslı,koşuyor belki ama yeterli değil....

Yorum

• Bugün yine begendim,istekli,hirsli ve akilli oynadi.Ama 10 numarrada oynamali.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Iyi bir oyuncu oldugunu zaten biliyoruz ama kesinlikle kanat oyuncusu degil. Orta sahanin ortasinda oynamali. Malouda dönüp sol kanada, Özer merkeze, Adrian ise yedege gecmeli.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Tribun seni alkışladı... Vay be.

Yorum

• Malouda geldiginde ortaya gecmeli Bourceanu ile ortayi rahatlikla idare eder, bugün macdan cikinca taraftarin alkislamasi beni cok mutlu etti, ilk geldigindeki tepki yok olmus durumda, insallah cok daha iyi olacagina inaniyorum, biraz dada özgüveni yerine gelirse müsait pozisyonlarda kaleye vuracaktir, taraftardan cekindigi icin, bence vuramyor su an icin.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Adrian'ın yerinde oynatılmalı
                            Dallas Mavericks
                            .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• kanatta kaybolmasının yanında oynadığı kanat da defansta aksıyor... Yeteneği olduğu kesin, hırslı da ama yerinde oynatılmalı...
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim