Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özer ne yaparsa yapsın eleştirilecek anlaşıldı. Çok yanlış düşünce. Elinden geleni yapıyor çocuk

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bizim kendi mevkisinde oynayacak kaliteli bir oyuncumuz olmayacak mı arkadaş ? Bu adamı da kanatta harcıyoruz..
      www.x.com/zykmda

Yorum

• İyi oynadı. Pas alışverişi iyiydi

Yorum

• Verilmeyen goldeki pası ve Emre'nin Buffon'da kalan goldeki pası aklımda kalanlar...

Bir de ilk yarı Kadir'e çok az destek olması...
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Özer ne yaparsa yapsın eleştirilecek anlaşıldı. Çok yanlış düşünce. Elinden geleni yapıyor çocuk
            Katılıyorum. Şu maç için "Berbattı", "Çok kötüydü" yorumlarını okuyunca hayrete düşüyorum. Tamam, çok iyi değildi de kötü de değildi. Sol açıkta o kadar anca... Ben beğendim şahsen, zaten geldiğinden bu yana beğenmediğim maç yok.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Özer büyük maclarin adami degil, ayni selcuk, fernandes gibi

kücük takimlara karsi cok iyi olurlar, hatta maci koparan Adam olurlar ama büyük maclarda ortalikta fazla gözükmezler

bir sezonda oynadigin 50 macin 40i kücük takimlara karsi oldugu icin, tabiki böyle adamlarada ihtiyac var
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Elinden geleni yapiyor ben begeniyorum futbolu biliyor en azindan.

Yorum

• Göbekte oynarsa çok daha faydalı olacaktır. Asla kanatta harcanmamalı... Zamanla bulacaktır yerini... Topla oynama özellikleri vasat adamlara topçu demem... Bu çocuğun ise her tarafından yetenek akıyor. Futbol bu tür oyuncularla güzel... Gol pozisyonundaki o pas neydi öyle...Tebrik ediyorum.

Yorum

• Kanat oyuncusu değil. O bölgede fayda sağlaması zor görünüyor. Ortasahanın önünde, serbest adam olarak oynamalı.
                    "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Göbekte oynarsa çok daha faydalı olacaktır. Asla kanatta harcanmamalı... Zamanla bulacaktır yerini... Topla oynama özellikleri vasat adamlara topçu demem... Bu çocuğun ise her tarafından yetenek akıyor. Futbol bu tür oyuncularla güzel... Gol pozisyonundaki o pas neydi öyle...Tebrik ediyorum.
                      abi bi kaç sene önce senle hep farklı düşünürdük ufak tartışmalarımız bile olmuştur forumda ama bu aralar ne yazarsan altına imzamı atarım atıyorum ...

büyüdük galiba ya

saygılarımla ...
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• dün sahada benim burda ne işim var gibiydi.

bu seviyeler için yetenek kadar mental özellikler de gerekiyor.

her yerde oynar sağ, sol, orta ama hiçbirinde uzmanlaşamamış bir oyuncu.

Yorum

• Yorumlar şaka gibi yoksa ben başka maçımı izledim kahvede herkez Özeri konuşuyordu..

Verilmeyen golün inanılmaz pasını başkasımı verdi acaba,Yusuf'un penaltı pozisyonunu da o başlattı bence bu maç çok iyiydi her tehlikeli pozisyon da vardı..
                          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                          Komünar..

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi bi kaç sene önce senle hep farklı düşünürdük ufak tartışmalarımız bile olmuştur forumda ama bu aralar ne yazarsan altına imzamı atarım atıyorum ...

büyüdük galiba ya

saygılarımla ...
                            Saygılar benden Ozan kardeşim... Eski tartışmalarımızı hatırlayamadım, hatırlamaya da gerek yok zaten... Ben de büyüyorum galiba... Eskisi kadar kavgacı değilim.:-)))) Şaka bir yana, sevindim böyle düşünmenize... Umarım her şey daha güzel olur...

Yorum

• Takımın en iyilerindendi sezon sonu takımda kalması gereken Türk oyunculardan ve kaliteyi arttıracak isimlerden.

Yorum

• Gelmesine karşı çıkanların başındaydım ama yiğidi öldür hakkını yeme sezon başından beri 3 pas üst üste yapamıyorduk sayesinde pas yapmaya başladık dünkü maçta da kötüydü gibi saçma yorumlara gülüyorum, takımda top kullanmayı bilmeyen o kadar boş isim var ki dün özer bir an zidan gibi gibi geldi gözüme. Devamlılık sağlayıp performansını arttırırsa özer hakkında bütün olumsuz tabular silinir.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim