Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayirli olsun.

Yorum

• Kim nederse desin, Ozer Hurmaci sahada basarili futbol oynarsa, simdi burda kotuleyenler bile alkislayacak. yok sahada basarisiz olursa herkesten daha fazla tepki alacak.

Yorum

• Büyük Trabzonsporlu(!) Özer konuştu: 2010-11 şampiyonu ne karar verilirse saygı duyacağız.

Şu an ağzımdan çıkacak kelimeleri zaptediyorum.
        En son Sibel tarafından düzenlendi; 31.01.2014, 14:37.

Yorum

• Gideceği gün şeref günüdür, iple çekiyorum.

Yorum

• Şu imza töreninde 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor dese çoğu kişi ona karşı biraz olsun yumuşayacaktı ama o kaçamak cevap vermeyi tercih etti. Bu saatten sonra işi çok zor. Oynayacağı maçlarda sürekli sahanın en iyilerinden biri olmak zorunda. Aksi taktirde eleştiriler hiç bitmeyecek..
            En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 31.01.2014, 15:16.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Sampiyon kim sorusuna verdigi cevaba bak
              Senin kalibina tukureyim

Yorum

• Seni bu forma altında desteklemek dünyanın en zor şeyi olacak özer efendi. Attığın gole yaptığın asiste nasıl sevineceğim onu düşünüyorum. İnşallah katkı sağlamadan buradan gidersin. Kalbi oynak futbolcu istemiyorum...

Yorum

• Ynt: Özer Hurmacı

Yazık çok yazık.
                  Daha 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor diyemiyor ya ne diyim..

Yorum

• Öyle demeyin şimdi özer savunucuları gelir "ne demesini istiyordunuz başka" diye sorar, sizde buna cevap veremezsiniz.
                    :mad:

Yorum

• Adam ne deseydi ben bi zamanlar şikeciydim şimdi düzeldim mi diyecekti

Bence gayet yerinde açıklamalar olmuş ama bence açıklama değil icraat ne olacak ona bakalım, potansiyel Mehmet Çakır, Sezer Badur, Murat Tosun, Barış Özbek olacak gibi duruyor.
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Adam ne deseydi ben bi zamanlar şikeciydim şimdi düzeldim mi diyecekti

Bence gayet yerinde açıklamalar olmuş ama bence açıklama değil icraat ne olacak ona bakalım, potansiyel Mehmet Çakır, Sezer Badur, Murat Tosun, Barış Özbek olacak gibi duruyor.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bence takıma çok katkı sağlıycak, iyi oynucak ama ben gönderilmesi için her zaman dua edicem.

bize iyi oynayan oyuncu değil ahlaklı futbolu lazım.

Yorum

• Özer çıkıp bağırarak ''2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'' deseydi sanki ''Helal olsun'' diyecektiniz.Bu sefer de yalaka olacaktı.En doğru cevabı verdi

Yorum

• Bence doğru konuştu. Sizin duymak istediklerinizi söyleseydi ne olacaktı ki?

Yorum

• aksine,ben,deseydi,diye,tepki,çekeceğini,düşünüyordum,,,

dese,dönek,olacak,demese,hain,ilan,edilecekti,,,,

en,doğru,cevabı,verdi,,,,
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim