Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam kamp dönemi başlamadan Tesislerde antreman yapıyordu ne İstanbul sevdası olsun Bi düzelse toparlasa kendini takımın oyunu ikiye katlanacak..
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadroya giremeyenler Trabzon'da bireysel antrenmanlarına devam ederken adam İstanbul'daki takımın kampına katılmış. Bu Trabzonspor sevdası mı yoksa İstanbul sevdası mı?
      bir kac gündür istanbulda zaten. acibademde uzay makinesinde kosulara basladi. trabzonda uzay makinesi yok ne yazikki.

simdide kampa katildi. takimda liderlik, abilik yapmak icin takimla kaynasmasi cok önemli. hirsiyla, mücadelesiyle takimdaki arkadaslarini motive edicektir. öyle bir lider yok suan takimimizda zaten. onur elinden gelse orta sahaya girip motive edicekte. kaleci olarak zor.

bir an önce iyilesip ortasahada yerini bulmali.
      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Kendini kabullendirme çalışmalarına devam ediyor. Adam resmen ergenler gibi futbolcunun elinden telefonu alıp twit atmış attığı twitten de ne kadar egosu olduğu belli

Herkes sakatlanıyor ama beyefendi istanbula düz koşuya geliyor Ya ne güzel memleket bee

İstersen tüm vücuduna Trabzonspor arması kazı bu takıma lider olamayacaksın, Trabzonsporlu olduğuna inandıramayacaksın, bu takımdan kovularak gönderileceksin. Elbet o madalyanın yanında yalnız bir başına bir köhne anadolu kulübünde çürüyüp gideceksin.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ynt: Özer Hurmacı

Haksızlık yapmayın İstanbul'da takıma katılması fotograf cektirmedinin nesi kotu. Benim hosuma gitti.

Yorum

• Takimin en ihtiyac duyulan oyuncusu su an ama bir daha sakatlanirsa kesinlikle bonservisi alinmamali..

Yorum

• Özer takımın lideri olacaksa vay halimize...

Yorum

• AW: Özer Hurmacı

Kendisini kabullendirmenin en kısa yolu fenere neden gittiğini açıklaması ve beş mahkeme tescilli Şampiyonluğumuz hakkında konuşması.

Gesendet.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Evinin baş köşesinde ki o madalyayı atmaya cesareti olmayan adam kendini bu işi yüreğine dert eden hiç bir insana kabullendiremez kabullendiremeyecek. Kabullendirmek için elinden geleni yapıyor, formaları sızdırdı, forma numarasını kulüp açıklamadan izinsiz basın toplantısı ile açıkladı, türlü türlü futbolculara yanaşıyor, olmayacak, alışmadık kaba ette iç çamaşırı tutmayacak affedersiniz.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• şu twit işi benim de sinirimi bozdu sosyal medya çocuklarını yakıştıramıyorum ,

Yorum

• Sakatlığını atlattığı an takımın lideri olacak..Şuan tam manasıyla savunma oyunu oynadığımız için ona ihtiyaç yok gibi gözüküyor ama orta sahada 2 adet pas bile yapamıyoruz bu sorunu sağlıklı ve kazanma hırsı fazlasıyla olan Özer ile takım aşacaktır...Allah tez zamanda acil şifa versin.

Yorum

• bir an önce oynamaya başlaması gerek. bosingwa ve özer de bu takıma katılırsa yenemeyeceğimiz takım kalmaz.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kendini kabullendirme çalışmalarına devam ediyor. Adam resmen ergenler gibi futbolcunun elinden telefonu alıp twit atmış attığı twitten de ne kadar egosu olduğu belli

Herkes sakatlanıyor ama beyefendi istanbula düz koşuya geliyor Ya ne güzel memleket bee

İstersen tüm vücuduna Trabzonspor arması kazı bu takıma lider olamayacaksın, Trabzonsporlu olduğuna inandıramayacaksın, bu takımdan kovularak gönderileceksin. Elbet o madalyanın yanında yalnız bir başına bir köhne anadolu kulübünde çürüyüp gideceksin.
                          Oh Be Biride ben gibi Düsünüyor Yaptiklarinda taraftara oynuyor diyorum
                          İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kendisini kabullendirmenin en kısa yolu fenere neden gittiğini açıklaması ve beş mahkeme tescilli Şampiyonluğumuz hakkında konuşması.

Gesendet.
                          Ibrahim Israrla gene diyorum bu Adam Tribünlere Oynuyor O laflari derse genede Inanmam
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kendini kabullendirme çalışmalarına devam ediyor. Adam resmen ergenler gibi futbolcunun elinden telefonu alıp twit atmış attığı twitten de ne kadar egosu olduğu belli

ruh hastası mısın la sen??

Yorum

• Bu arada Allah akıl fikir versin bazı tiplere.Neymiş kendini kabullendirmeye çalışıyormuş!!Ulan sen hala Özer'i kabullenemediysen sen de sorun vardır bir defa.O kadar transfer yaptın ama hala Özer yeteneğinde oyuncun yok senin ama bunun farkında bile değilsin.Adam geçen sene oynadığı maçlarda sizin yıldız diye övündüğünüz adamların 3 katı top oynadı hazır olmayan haliyle..

Bir de neymiş yabancılara yalakalık yapıyormuş!!Allah ıslah etsin sizi emi!!Adam Cardozo'ya falan yardım ediyor Trabzon'a alışması için.Adama teşekkür edeceğinize böyle abuk sabuk yorumlar yapıyorsunuz.Sonra da yabancılar burayı sevmeyince,kaçınca laf ediyorsunuz adamlara.Sizin beyniniz nasıl çalışıyor cidden anlayamıyorum ben

Yorum

• Ynt: Özer Hurmacı

Constant'ın elinden telefonu alıp twit atmış öyle mi? Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim