Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özere başta ön yargı ile yanaşsam da bu önyargılarım giderek yıkılıyor. Trabzonspor'u sevdiği belli, şehri de seviyor. Kendisinden küçük oyunculara abilik yapıyor; takımın abiliğini üstleniyor adeta. Özer takımın iletişimini sağlayan yeri geldi mi sorumluluk da alabilen oyuncu. Şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm oyuncuların başında; takımın birleştirici gücü olarak görüyorum. Bence bonservisi alınmalı ve maçbaşı ağırlıklı sözleşme imzalatılmalı.
    TRABZON SPOR

Yorum

• Müzmin sakatlığını bulaştırma Allah'ını seversen
      #7 Óscar René Cardozo Marin
      #28 Abdul Majeed Waris
      #8 Mehmet Ekici
      #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen yanlış Özerden bahsediyorsun.burada tartışilan Özer geçen sene 2.yaridaki takimin dinamosuydu.
        Gecen sezon ayak'da alkisladigimiz Özer'i bi anda sakatligindan dolayi linc etmeye basladik....
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bu sayfayi okurken utanmamak elde degil
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• sakatlık problemini halledebilse şu ligdeki en iyi futbolcudur tartışmam da kimseyle

Yorum

• Siz ne yazıyorsunuz anlamadım da
              bu takımın ilacı özer onu görmüyorsunuz onu da anlamadım
              özer sakatat ye kelle paça iç şu kemiğin kaynasın ne özür yazıları okuyacaksın burdan ben eminim sen şu an bu takıma lazım olan tek futbolcusun çabuk dön sahalara senin trabzon sevgin hala tartışılıyorsa şuna eminin trabzon taraftar profilinden çok şey kaybetmiş eskiden miş o elektrikte edison futbolda trabzon
              geçen sene oynadığın maçları izleyip hala seni tartışıyorlar ya helal olsun bu sene geçde başlasan bu ligin asist kralı olacaksın
              kelle paçayı ihmal etme
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• adamsin özer insallah uzun yillar bu takimin formasini büyük basarilar altinda arkanda tasirsin!

Yorum

• Bak Ceren'in dizisi başlıyor,sen de çabuk ol

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özere başta ön yargı ile yanaşsam da bu önyargılarım giderek yıkılıyor. Trabzonspor'u sevdiği belli, şehri de seviyor. Kendisinden küçük oyunculara abilik yapıyor; takımın abiliğini üstleniyor adeta. Özer takımın iletişimini sağlayan yeri geldi mi sorumluluk da alabilen oyuncu. Şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm oyuncuların başında; takımın birleştirici gücü olarak görüyorum. Bence bonservisi alınmalı ve maçbaşı ağırlıklı sözleşme imzalatılmalı.
                    +1
                    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Ayağı falan mı koptu ?
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yavaştan antrenmanlara başlamalı artık..O'na çok ihtiyacımız olacak..

Yorum

• Özer Hurmacı

Adama en az iki ay yok diyorlar ne antremana başlaması yahu? Devre bitene kadar gelirse öpüp başınıza koyun.

Yorum

• Sağlık ekibinin görevine derhal son verilmelidir. Önce Özer şimdi Mustafa adamların ayaklarında kırık var bu 1-2 hafta sonra anlaşılıyor. Bunlara doktor diploması verenide sorgulamak lazım..

Yorum

• Röntgen ve MR cihazları bozuk herhalde.

Yorum

• Ynt: Özer Hurmacı

ADAM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim