Özere başta ön yargı ile yanaşsam da bu önyargılarım giderek yıkılıyor. Trabzonspor'u sevdiği belli, şehri de seviyor. Kendisinden küçük oyunculara abilik yapıyor; takımın abiliğini üstleniyor adeta. Özer takımın iletişimini sağlayan yeri geldi mi sorumluluk da alabilen oyuncu. Şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm oyuncuların başında; takımın birleştirici gücü olarak görüyorum. Bence bonservisi alınmalı ve maçbaşı ağırlıklı sözleşme imzalatılmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gecen sezon ayak'da alkisladigimiz Özer'i bi anda sakatligindan dolayi linc etmeye basladik....İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen yanlış Özerden bahsediyorsun.burada tartışilan Özer geçen sene 2.yaridaki takimin dinamosuydu.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Siz ne yazıyorsunuz anlamadım da
bu takımın ilacı özer onu görmüyorsunuz onu da anlamadım
özer sakatat ye kelle paça iç şu kemiğin kaynasın ne özür yazıları okuyacaksın burdan ben eminim sen şu an bu takıma lazım olan tek futbolcusun çabuk dön sahalara senin trabzon sevgin hala tartışılıyorsa şuna eminin trabzon taraftar profilinden çok şey kaybetmiş eskiden miş o elektrikte edison futbolda trabzon
geçen sene oynadığın maçları izleyip hala seni tartışıyorlar ya helal olsun bu sene geçde başlasan bu ligin asist kralı olacaksın
kelle paçayı ihmal etmeUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
+1İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzere başta ön yargı ile yanaşsam da bu önyargılarım giderek yıkılıyor. Trabzonspor'u sevdiği belli, şehri de seviyor. Kendisinden küçük oyunculara abilik yapıyor; takımın abiliğini üstleniyor adeta. Özer takımın iletişimini sağlayan yeri geldi mi sorumluluk da alabilen oyuncu. Şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm oyuncuların başında; takımın birleştirici gücü olarak görüyorum. Bence bonservisi alınmalı ve maçbaşı ağırlıklı sözleşme imzalatılmalı.
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum