Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ziya doğan ın ilk anlaşacağı takıma alacağı ilk oyuncudur

Yorum

• iyi kötü emeklerin için teşekkürler Celalettin.
      Ben sana kızmıyorum. kimseyede kızmıyorum. çünkü futbol kapasitesi sınırlı olan oyuncularsınız. elinizden gelen bu.
      herkesin oynamayı kaldırabileceği takımlar vardır. sana Trabzonspor formasını verdiler. sende haklı olarak kabul etmiştin. buna kim osla evet derdi.
      demek istediğim suç sende değil. Trabzonspor gibi hedefi olan bi takıma yetenekleri sınırlı bu formanın ağırlığını kaldıramayacak oyuncuları alanda. sana bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Şu imzamın bi anlam kazanması için az beklemedim ya...
        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu imzamın bi anlam kazanması için az beklemedim ya...

ewet haklısın gün senin imzanın günü
          SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iyi kötü emeklerin için teşekkürler Celalettin.
            Ben sana kızmıyorum. kimseyede kızmıyorum. çünkü futbol kapasitesi sınırlı olan oyuncularsınız. elinizden gelen bu.
            herkesin oynamayı kaldırabileceği takımlar vardır. sana Trabzonspor formasını verdiler. sende haklı olarak kabul etmiştin. buna kim osla evet derdi.
            demek istediğim suç sende değil. Trabzonspor gibi hedefi olan bi takıma yetenekleri sınırlı bu formanın ağırlığını kaldıramayacak oyuncuları alanda. sana bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.
            Hocam iyi diyorsunda hasanda kabiliyetsizin teki ama taraftarımız hasandan nefret etmiyor ona sövmüyor sadece onu takımda görmek istemiyorlar,celalettin karaktersiz,çirkef bir adam bu nedenle herkes ondan nefret ediyor....celalettinin yaptığı pislikler olduğu ortada...Ayrıca cellonun butakıma emek verdiğinede katılmıyorum....

Yorum

• oh be en sonunda gitti bu günleride gördük ya herhalde ziyanın çalıştıracağı takıma gider

Yorum

• lan senden kurtulduk ya önümüz açık artık

Yorum

• celo gittiyse tamam ya biz sampiyonuz
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• cok sevindik bu habere dogrusu son iki yilin en iyi haberi idi bu.
                    Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Celo yollanır mı?Şimdi Avrupa takımları elimizden kapar.

Yorum

• malatya'da harikaLar aratırken bize geLip sönen futboLcuLardan
                        7
                        Cngz_61

Yorum

• celo galiba hayallerim gerçek oldu.sende gidiyorsun artık.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hey gidi koca çınar seni kimler silkeledi yıkamadı ama galiba bu sefer kendi kendini yıktın.
                            Bu ağıt kısmıydı Celo bundan sonra oynayacağın lig 1.lig ahanda buraya yazıyorum süper ligde küme mücadelesi yapan takım bile sana umut bağlamaz..
                            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Diyebileceğim tek güzel şey yolun açık olsun...
                              Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Ne kadar üzüldüm bilemezsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim