Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• merakım su bu adam trabzon da rahat nasıl geziyor ya da gezebiliyormu,görenlerin mutlaka yazmasını istiyorum

saygılar

dip not: (bu adam böle oynayabilir yetenek meselesi.ama oynatan nasıl oynatıyor bu
    bu da ayrı bi yeteneksizlik degilmi)
    SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Ya birisi Celalettine şehir sınırlarının dışına kadar eşlik etse.İyice gittiğinden emin olsak.
      Sen ağlat biz severiz seni...
      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
      ts_mania

Yorum

• Celalettİn Olleeey Celaleeettttttİn Oleeeeyyyy Oleyyyyyy
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Gelen futbolcular havaalanında şenliklerle karşılanırdı eskiden şimdide celo şenlikle ugurlansın

Güle güle sana elveda ve mümkünse bir daha görüşmeyelim şarkılarını armagan ediyorum sevgili celo kardeşime
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Amatör küme de bol sanslar dilerim

Yorum

• ne oldu anlamadım gittimi bi haber mi var:?
              SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Celooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Üzülme koçum bee,yarın juve'ye gidersin o da olmazsa Milan havada kapar seni...
                Yok yok Liverpool olur yaa,ingiltere futbolu senin ayağının tarağına daha yatkın !

Bi ara dediydin ki " 35 e kadar futbol oynamayı düşünüyorum " ....

Sen 35 e kadar Play Station oynarsın koçum ! !
                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• noldu kardesim bilen varsa yazsın noldu sehrimi terketti kovuldumu,ben kovulacagını sanmıyorum bu yönetim ancak işe yarayanları satar veya kacmalarına sebep olur.

o sebepten bu yazılanları anlamadım
                  SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Celaleddin'le Trabzonspor'un bağları kopmuştur ince_memed. Resmi sitede ilgili haberi bulabilirsin.

Yorum

• oley be .....
                      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• tamam tamam kdro dısı kalmıs anladım sevindim ama sebebinide bi okuyayım
                        saol gamze bende merak edip bulmustum sende yazmıssıın cok sevindim.

ceyhunda kalmıs cok iyi.herkese benden cay
                        En son ince_memed tarafından düzenlendi; 12.01.2008, 01:43.
                        SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İstermisiniz gençlerin önünü açmak için ayrıldım desin
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• artık 2.ligde başarılar.
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• gülmekten yazı yazamıyorum.
                              selam ve hürmetle.
                              .

Yorum

• MUhahahahaha Celo Adamım Noldu sana ya Çok üzüldüm Gitmene :) Yönetici arkadaşlar bu bölümü Kapatabilirler Artık THE END
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim